Volg een gratis proefles

Gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum

Fitnessclub Aerofit is niet alleen een gewoon sportcentrum voor fitness en groepslessen. Fitnessclub Aerofit is ook een gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum. Wij zijn bevoegd om jou te helpen bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), diabetes, overgewicht of andere chronische aandoeningen.

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij NL Actief Preventiecentra. Deze centra gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. 

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn