Gratis proefles

Feestweekend: 25, 26 en 27 november.

Op 1 september 2022 is Sportcentrum Aerofit overgenomen door Fitnessclub Nederland! Om dit te vieren nodigen wij jou uit voor ons Feestweekend op 25, 26 en 27 november. Tijdens dit weekend kun je een kijkje nemen op de club, zijn er leuke activiteiten en hebben we een speciale actie voor nieuwe leden! Schrijf jij je tijdens het Feestweekend in, dan krijg je een gratis JBL GO 3 speaker cadeau. Onze fitnesscoaches kunnen niet wachten om jou rond te leiden op hun vernieuwde club.

Jouw vertrouwde club in een nieuw jasje

Fitnessclub Aerofit is al meer dan 27 jaar een begrip in Noord-Scharwoude. De club staat bekend om zijn kleinschaligheid, gezellige sfeer en leuke groepslessen. Al het goede van de club hebben we behouden en we hebben daar de volgende voordelen aan toegevoegd:

  • De fitnessruimte is vergroot en voorzien van een nieuwe Treadmill loopband en nieuwe Elliptical crosstrainer. Op deze apparaten kun je ook Netflix, YouTube en Spotify gebruiken.
  • Er is geschilderd en er is een nieuwe vloer gelegd.
  • De openingstijden zijn verruimd.
  • Bij het abonnement zit ook een gratis kopje koffie of thee.
  • Kom je vaak sporten, dan belonen we dat met Fitpoints. Hiermee spaar je voor leuke cadeaus uit onze webshop. Het aanbod varieert van een sporttas t/m een luxe overnachting bij Van Der Valk.

‘Na ruim 27 jaar is het voor mij tijd om het stokje over te dragen. Met veel vertrouwen draag ik mijn club over aan Fitnessclub Nederland. Ik weet zeker dat zij voor het team en de leden dezelfde fijne sfeer kunnen behouden en het succes van de afgelopen jaren voort kunnen zetten. Helemaal afscheid nemen doe ik nog niet, dus af en toe kom je mij gewoon nog tegen als groepslesinstructeur en fitnesscoach’.  Aldus Angela Rozendaal, voormalig eigenaar. 

 

Abonnementen voor 3 maanden

Twijfel jij of fitness iets voor jou is? Probeer het dan eerst voor een korte periode uit! Het abonnement loop drie maanden en is vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Kom jij een kijkje nemen bij Fitnessclub Aerofit?  Want wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Onze fitnesscoaches staan altijd voor je klaar.