Gratis proefles

OPEN DAG 12 SEPTEMBER

Kom naar de open dag op zaterdag 12 september

Heb jij ook te lang stilgezeten tijdens corona? Dan is dit het moment om weer iets te gaan doen op sportief gebied. Kom zaterdag 12 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 12 september profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt een gratis gadget.

Sporten tijdens corona

In onze fitnessclub nemen wij verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen en te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Zo hebben we looproutes gemaakt en vragen we je bij binnenkomst om jouw handen te desinfecteren. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Toiletten, kleedkamers en apparatuur worden door ons ook regelmatig schoongemaakt. Reserveren voor de fitness is niet verplicht; jouw bandje of pasje scannen bij het poortje is voldoende! Voor de groepslessen dien je wel een plekje te reserveren. In verband met de noodzakelijke afstand zijn er minder plekken in onze groepslessen beschikbaar. In onze club hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af.

Onze succesformule

We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zaterdag 12 september tussen 9.00 – 17.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving een gratis gadget! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Instagram en Facebook.


Adres: Ruimtevaart 26, 3824 MX Amersfoort
Telefoonnummer: 033 – 303 77 44
E-mail: amersfoort@fitnessclubnederland.nl
Website: www.fitnessclubnederland.nl

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder