Gratis proefles

Openingsweekend 16 en 17 maart

Fitnessclub Amersfoort, voor jou dichtbij!

Op 16 maart opent Fitnessclub Amersfoort, gevestigd naast in Van der Valk Hotel Amersfoort – A1 in Amersfoort! Schrijf je in tijdens het openingsweekend op zaterdag 16 of zondag 17 maart en je bespaart op het inschrijfgeld en je krijgt een JBL speaker cadeau!

Het voormalige kantoorpand naast Van Der Valk Amersfoort is verbouwd tot fitnesscentrum van formaat. De club is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix. Volg groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training binnen deze sfeervolle ambiance. Of ontspan in de sauna of onder de zonnebank.

Verantwoord sporten is belangrijk. Daarom bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach. Onder professionele begeleiding behaal je jouw doelen. Door de ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer. De club is iedere werkdag vanaf 07.00 uur geopend en op zaterdag en zondag van 09.00 – 17.00 uur. Ook een gratis tijdelijke stop, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, is altijd mogelijk.

16 en 17 maart: Openingsweekend
Ben je benieuwd hoe de club er uit ziet? Kom dan langs op zaterdag 16 maart tussen 09.00 – 17.00 uur of op zondag 17 maart van 09.00 – 17.00 uur. Schrijf je één van deze dagen in en profiteer van de openingsactie waarmee je op het inschrijfgeld t.w.v. € 25 bespaart. Daarnaast krijg je een JBL speaker cadeau van ons!

Je bent van harte welkom om te komen kijken in de club.

Fitnessclub Amersfoort. Voor jou dichtbij.

Adres: Ruimtevaart 26, Amersfoort
Tel: 033 – 303 7744
www.fitnessclubnederland.nl/club/amersfoort

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder