Gratis proefles

Vacatures groepsles instructeurs

Ben jij één van de fanatieke instructeurs die wij zoeken? Houd je ervan mensen te motiveren tijdens een groepsles om hun doel te behalen? Lees dan snel de onderstaande vacatures! We zijn op zoek naar enthousiaste instructeurs voor Yoga, Zumba en Pump.

  • Yoga instructeur: dinsdagavond van 19.00 - 20.00 uur en zaterdagochtend van 09.00 - 10.00 uur. 
    Is yoga jouw passie en heb jij er je werk van gemaakt? Vind je het heerlijk om andere mensen ook op deze manier ontspanning te bieden? Geef Yoga les bij Fitnessclub Amersfoort!
  • Zumba instructeur: zaterdagochtend 10.00 - 11.00 uur. 
    Heb jij ervaring met het lesgeven van Zumba? Bedenk jij swingende, energieke lessen vol afwisseling? Word dan Zumba instructeur bij Fitnessclub Amersfoort!
  • Body Shape/Body Pump instructeur: maandagavond 20.00 - 21.00 uur (Body Shape), dinsdagavond 20.00 - 21.00 uur en donderdagavond 19.00 - 20.00 uur (Body Pump). 
    Als Body Pump en/of Body Shape instructeur is het jouw doel om de sporters te motiveren het uiterste uit zichzelf te halen. Bedenk gevarieerde lessen met gewichten op inspirerende muziek. Is dit helemaal wat voor jou? Solliciteer dan gelijk!

Is één of meer van bovenstaande vacatures helemaal wat voor jou? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Amersfoort@fitnessclubnederland.nl.

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder
FB pixel code