Personal training

JOUW SPORTDOELEN (SNELLER) BEHALEN? PERSONAL TRAINING!

Fitnessclub Amersfoort biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen. Bij Fitnessclub Amersfoort kun je terecht bij personal trainers Robin Huijskes en Arnoud de Moor. Ze stellen zich hieronder aan je voor.

PERSONAL TRAINER ROBIN HUIJSKES

Mijn naam is Robin Huijskes, ik ben 26 jaar en sinds mijn 18e werk  ik in de fitness. Ik ben begonnen als instructeur op de vloer met een fitness A diploma. Na 3 jaar instructie gegeven te hebben ben ik de weg van personal training ingeslagen. Ik heb hiervoor de opleiding FitVak B afgerond. Na deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in krachttraining, powerlifting en sport specifieke training. Ik heb ondertussen een aantal jaar ervaring in het begeleiden van judoka’s, kickboksers en andere vechtsporters.

Ook ben ik een eigen bedrijf gestart onder de naam PTH (Personal Training Huijskes). Vanuit mijn eigen bedrijf bied ik lessen kickboks, zelfverdediging, bootcamp en spinning aan. Verder geef ik ook personal training aan mensen met specifieke of algemene doelen. Ik werk vanuit de visie dat elk lichaam anders is en elk lichaam een andere training vereist wat het doel ook is. Een realistisch doel stellen en samen alles er aan doen dat doel te behalen is mijn passie. Bij mij wordt er altijd hard gewerkt in de trainingen, je kan het een no nonsense training noemen. Daarbij komt ook dat ik gezelligheid enorm belangrijk vind. Persoonlijk met resultaat, dat bereik je bij mij.

Je kunt contact met mij opnemen door te bellen naar 06 46 36 58 01 of een mailtje te sturen naar robinhuijskes@gmail.com. 

 

personal trainer Arnoud de Moor

Hi, leuk dat je mijn bio leest! Mijn naam is Arnoud de Moor en ik ben personal trainer/vitaliteit coach van beroep.

Van mijn achtste tot en met mijn achttiende levensjaar heb ik gevoetbald bij Ajax Amsterdam. Vervolgens ben ik heb ik ook nog bij verschillende andere BVO clubs gespeeld. Vanuit hier is mijn passie gegroeid voor het menselijk lichaam en het zo gezond mogelijk bewegen en trainen!

Gedurende deze lange periode heb ik leren om gaan met de dagelijkse prestatie cultuur en de druk die daaruit voortkwam. Altijd het uiterste van jezelf vragen eist zijn tol, zowel fysiek als mentaal. Hierdoor ben ik gaan begrijpen hoe belangrijk het is om vitaal te zijn en vooral te blijven.

De rode draad om hiermee om te kunnen gaan op een functionele en efficiënte manier was om je als individu te focussen op het maximaliseren van de fysieke en mentale prestaties. Luisteren naar wat het lichaam aangeeft om bijtijds te kunnen ingrijpen en constant achter mijn doelen aan te gaan!

Na mijn carrière is het verlangen ontstaan om meer uit mijn ervaring te halen. De afgelopen jaren heb ik meerdere diploma’s gehaald op het gebied van functioneel trainen, functioneel bewegen, voeding, stress management en vitaliteitscoaching. Hiernaast ben ik meerdere jaren actief als Personal trainer/vitaliteit coach vanuit mijn eigen bedrijf: ADMovement.

Het is mijn passie om mijn cliënten te begeleiden richting hun doelen en wensen! Ieder lichaam is uniek en daarom is er voor een ieder een op maat gemaakt plan, wat aansluit op zijn/haar leefomstandigheden. Het gaat om het behalen van resultaten, maar net zo belangrijk is de manier waarop dit behaald wordt; verantwoord, plezierig en functioneel!

Graag tot ziens!

Vitale groet,

 

Arnoud de Moor

www.admovement.nl

info@admovement.nl

Gratis proefles