Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub De Bloesem. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

De Bloesem Kracht8

Wist je dat…

Fitnessclub De Bloesem is gevestigd in het multifunctionele center De Bloesem. Hier kun je ook veel andere sporten beoefenen, zoals badminton, handbal, tennis en volleybal.

Wellness

Bij Fitnessclub De Bloesem kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! Bij Fitnessclub De Bloesem hebben we een sauna in zowel de mannen als vrouwen kleedkamer.

Daarnaast kun je het hele jaar door onze zonnebank terecht voor een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen.

Ontdek tarieven en abonnementen

De Bloesem Zonnebank 3

Spinning

Spinning is nog steeds hot. Niet alleen omdat wij in West-Friesland dol zijn op fietsen, maar vooral omdat het een van de snelste manieren is om af te slanken en conditie op te bouwen. Het afwisselende en met zorg opgebouwde programma is eenvoudig te volgen voor iedereen. Getraind of ongetraind. Man of vrouw. Oud of jong. De weerstand van de indoor bikes kan continu op eigen niveau worden afgesteld en bovendien zijn de fietsen volledig af te stellen op jouw lichaam zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Kortom, een uitdagende sport waarin je in hoog tempo calorieën verbrandt en conditie opbouwt. Bovendien is elke les weer anders. Maar ook de gezelligheid van de groep en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat je in sneltreinvaart verslaafd raakt aan spinning!

Bekijk het lesrooster