Gratis proefles

Nieuw in de club: Functioneel rek - UX Cross

Binnenkort kun je gebruik maken van een nieuw functioneel rek, dat we onder andere gebruiken voor de small group training: UX Cross. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan verder!

Vanaf volgende week kun je gebruik maken van een nieuw functioneel rek, dat we onder andere gebruiken voor de small group training: UX Cross. UX Cross is de ideale onderbreking van jouw dagelijkse fitnessrondje. Als er geen groepsles bezig is kan iedereen gebruik maken van dit rek. Aan/onder/rondom/naast dit rek, kun je zóveel oefeningen doen dat jouw training vanaf nu nooit meer hetzelfde is. 

UX Cross is een vorm van functionele training; training die erop gericht is je zo goed mogelijk te laten functioneren in het dagelijkse leven. Het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het nu misschien klinkt alsof je een gevorderde sporter moet zijn om er gebruik van te maken, is dit zeker niet zo! Er zijn oefeningen mogelijk op elk niveau en juist dát maakt trainen op de UX Cross zo leuk. 

Onze instructeurs staan klaar om een proefles te geven en zullen keer op keer nieuwe oefeningen voor je bedenken. Jouw totale lichaam zal profiteren: wordt sterker door het optrekken aan het rek, wordt strakker door buik- en rugspieroefeningen en wordt fitter door slaan tegen de boksbal. Er is oneindig veel mogelijk. 

Bekijk hier een filmpje van de UX Cross om een indruk te krijgen! 

De duur van de Small group UX Cross training is 30 minuten. Voor en na de vaste tijden van de groepslessen met een instructeur, kan iedereen (met een actief lidmaatschap) gebruik maken van de UX Cross. Ga jij de uitdaging aan?

Je kunt altijd gratis proefles komen volgen!