Gratis proefles

Wij gaan verder als Fitnessclub De Schildkamp

Health Center De Schildkamp is vanaf heden onderdeel van Fitnessclub Nederland en gaat verder onder de naam Fitnessclub Schildkamp. Wij verwelkomen jou graag als lid van Fitnessclub De Schildkamp en gaan graag gezamenlijk het Fitnessclub Nederland avontuur aan. Er zijn leuke vooruitzichten en wij delen deze graag met jou!

Fitnessclub De Schildkamp als onderdeel van Fitnessclub Nederland


Fitnessclub De Schildkamp is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen. Zo vind je ons onder andere in Druten en Tiel, maar ook in het noorden van Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod aan groepslessen. Met clubs verspreid door Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Maak kennis met de fitpoints

Maak kennis met ons loyaliteitsprogramma in de vorm van Fitpoints! Je kunt Fitpoints sparen en deze inruilen voor een gratis cadeau in onze webshop, variërend van een sporttas tot een maand gratis sporten. Bij voldoende Fitpoints kun je jezelf ook verwennen met een overnachting bij Hotel Van Der Valk Zaltbommel of Tiel.

Fitpoints sparen doe je al door lid te zijn en iedere maand te sporten. Hoe vaker je komt sporten, hoe meer Fitpoints je verdient. Wanneer je jarig bent is ons cadeautje voor jou een aantal extra Fitpoints. Daarnaast hebben wij verschillende acties waar je ook Fitpoints mee kunt sparen. Wij willen jouw fitheid belonen!

Algemene informatie over wijzigingen en openingstijden

Wij gaan de komende (zomer)periode hard aan het werk om Fitnessclub De Schildkamp in het Fitnessclub Nederland jasje te steken. De ruimtes zullen een andere inrichting krijgen, maar de koffiehoek blijft de plek om fijn samen te komen!

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om te sporten wanneer het jou uitkomt. Vanaf 1 april zijn de openingstijden als volgt:

  • maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:30 uur
  • vrijdag: 07:00 - 21:30 uur
  • zaterdag en zondag: 09.00 - 17:00 uur

Reserveer via onze Fitnessclub Nederland app

Om het voor jou makkelijk te maken om o.a. een groepsles te reserveren, Fitpoints te beheren of individuele work-outs te doen hebben wij een eigen Fitnessclub Nederland app. In deze app vind je informatie speciaal voor jou. Binnenkort ontvang je de inloggegevens van deze app!

Tot gauw op de club! Samen gaan we graag het fitheidsavontuur aan.