Indoor padel

Nieuw bij Fitnessclub De Schildkamp: indoor padelbanen van Padelclub Nederland.

Over padel

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt met 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is en dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen! Je kunt los een baan huren, kiezen voor een padelabonnement of een padelcontractbaan afsluiten! 

Over Padelclub Nederland

Bij Padelclub Nederland werken wij met standaard blokken van 1,5 uur. Dat betekent dat je altijd een baan voor 1,5 uur reserveert. Zo kun je lekker lang spelen! 

Tarieven

Losse baan huren

Tarief tot 17.30 uur: € 35 per baan

Tarief na 17.30 uur: € 45 per baan

Abonnement

Wil je onbeperkt kunnen padellen? Kies dan voor de padelupgrade op je sportabonnement. Heb je een abonnement bij Fitnessclub De Schildkamp voor onbeperkt fitness en groepslessen? Dan kun je daarbovenop kiezen voor de upgrade om ook te kunnen padellen, hiervoor betaal je € 14 per maand*.

Ben je geen lid van Fitnessclub De Schildkamp en wil je enkel een padelabonnement afsluiten? Dan betaal je € 35 per maand. Ook betaal je eenmalig inschrijfgeld à € 15.

* Je kunt deze upgrade activeren in de Fitnessclub Nederland app. 

Contractbaan

Wil je 1x per week op een vaste tijd padellen? Dan kun je een contractbaan afsluiten. Dit is een upgrade is per baan, voor 4 personen waarvan er per persoon € 7 extra wordt betaald. In totaal wordt er € 28 als upgrade maandelijks geïncasseerd van de hoofdboeker. Om een contractbaan af te kunnen sluiten dienen alle spelers op de baan te beschikken over een padelabonnement. Interesse in een contractbaan? Stuur dan een mailtje naar iris@padelclubnederland.nl

Klik hier voor de overige tarieven van padel.