Volg een gratis proefles

Openingsactie Padel

Op 6 februari opent Padelclub Nederland 3 indoor padelbanen in Druten.

Het is eindelijk zover! Komende zondag 6 februari openen de 3 padelbanen van Padelclub Nederland in Druten. De indoorbanen vind je op de locatie van de oude tennisbanen in Fitnessclub Druten.  

Openingsactie 

Lijkt het jou leuk om te padellen? Profiteer dan nu van de openingsactie van Padelclub Nederland. Word lid en speel tot 1 maart gratis! Wil je zo lang mogelijk profiteren van deze actie? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Inschrijven kan eenvoudig online via het inschrijfformulier. 

OPENINGSACTIE Leden van fitnessclub druten

Ben je al lid van Fitnessclub Druten en wil je naast het fitnessen en het volgen van groepslessen ook aan de slag met padel? Dat komt goed uit! We hebben een leuke actie speciaal voor alle leden van Fitnessclub Druten. Gedurende februari krijg je een automatische upgrade op je abonnement, waarmee je een padelbaan kunt boeken en materiaal kunt lenen. Dit doe je eenvoudig in de Fitnessclub Nederland app.

Je kunt zelf kiezen wie je uitnodigt om met jou te spelen. Bijvoorbeeld je vaste sportmaatjes, maar dit mogen ook familieleden of vrienden zonder fitnessabonnement zijn. De actie loopt tot 1 maart. Wil je daarna blijven padellen? Ook dat kan. Je kunt los een baan huren, een upgrade nemen op je fitnessabonnement of een contractbaan afsluiten. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de site.

Padelclinics

Lijkt het je leuk om onder begeleiding van een docent te starten met padel? Volg dan een van de 1,5 uur durende padel clinics. Deze worden gegeven op zaterdag 12 feb, 19 feb, 26 feb en 5 maart van 09.00 – 10.30 uur en van 10.30 – 12.00 uur. Je kunt eenmalig mee doen met de clinic. Deze wordt verzorgd door Padeltrainer Jaap. De kosten hiervoor zijn € 10, je kunt dit afrekenen bij de baan. Wil je je aanmelden voor een padelclinic? Vul dan dit formulier in en kies voor de activiteit padelclinic.