Tarieven

Bij Padelclub Nederland hanteren wij verschillende tarieven. Deze verschillen per blok (1 uur of 1,5 uur) en per piek of dal moment: 

  • Piek (avond): 1,5 uur € 45,- | 1 uur € 25,-
  • Dal (ochtend en middag) 1,5 uur € 35,- | 1 uur € 25,-

Alle betalingen lopen via Playtomic. Het is mogelijk dat er door Playtomic nog een kleine boekingsfee aan bovenstaande tarieven wordt toegevoegd bij het rondmaken van de reservering(en).

 

TIJDSBLOKKEN

Het is mogelijk om banen te reserveren binnen onderstaande tijdsblokken. Hierin staat flex voor vrij inplanbaar en kan er zelf gekozen worden voor blokken van 1 uur of 1,5 uur en staat vast voor blokken van 1.5 uur op vaste tijdstippen. Hier kan niet van worden afgeweken.

Ma - vr 07.00 - 16.00 uur Dal flex
Ma - do 16.00 - 22.00 uur Piek vast
Vrijdag 16.00 - 21.30 uur Piek flex
Za - zo 09.00 - 17.00 uur Piek flex

Op de website of app van Playtomic kun je zien welke banen er op welke dag nog open zijn om te reserveren.

 

ACCESSOIRES

Padelracket (huur): € 3 per keer
Ballen (verkoop):  € 9 (per drie stuks)

 

CONTRACTBANEN

Een contractbaan is een baan die je wekelijks op een vaste dag en tijd ter beschikking hebt. Deze kunnen enkel worden afgenomen voor 1.5 uur en staan voor een half jaar of jaar vast. De tarieven voor een contractbaan zijn als volgt:

  • Tarief voor ma – vr tot 16.00 uur is € 150 per maand
  • Tarief voor alle andere tijden is € 190 per maand

Contractbanen kunnen worden aangevraagd via iris@padelclubnederland.nl. De factuur hiervan wordt automatisch verstuurd via ons administratiesysteem.

 

WANNEER HEB IK RECHT OP KORTING?

Voorheen maakten wij gebruik van diverse abonnementen. Beschik(te) jij over één van onderstaande abonnementen? Dan kun je gebruik maken van diverse kortingen!

  • Padelclub Nederland abonnement: per 1 februari is deze te komen vervallen en heb jij recht op 40% korting tot het einde van het kalenderjaar van 2023 als je via Playtomic een baan bij Padelclub Nederland reserveert.
  • Fitnessclub Nederland abonnement met een upgrade naar padel: per 1 februari is deze te komen vervallen en heb jij recht op 40% korting tot het einde van het kalenderjaar van 2023 als je via Playtomic een baan bij Padelclub Nederland reserveert.
  • Fitnessclub Nederland abonnement: heb jij een Fitnessclub Nederland abonnement dan heb je recht op 20% korting als je via Playtomic een baan bij Padelclub Nederland reserveert. Om deze korting te activeren dien je eerst in de Fitnessclub Nederland app de upgrade ‘Aanvullende Padel’ aan te vragen (deze is gratis maar dient voor de administratie aangezet te worden). Voer vervolgens onderstaande stappen uit.

 

HOE SCHAKEL IK DEZE KORTING IN?

Wij zorgen ervoor dat de betreffende korting wordt verbonden aan het mailadres dat nu bij ons bekend is. Dit werkt op de volgende manier:

  1. Maak een account aan op Playtomic en gebruik hiervoor het mailadres die bij ons bekend is. Mocht je al een account hebben voor Playtomic en verschilt het mailadres hiervan met het mailadres dat bij ons bekend is? Of weet jij niet zeker of/welk mailadres bij ons bekend is maar heb je wel recht op korting? Stuur dan het mailadres van jouw Playtomic account naar admininstratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.
  2. Reserveren maar! Je ontvangt nu korting als je via Playtomic een baan bij een van onze Padelclub Nederland vestigingen reserveert.

VRAGEN?

Voor vragen en onduidelijkheden kun je contact opnemen met info@padelclubnederland.nl