Tarieven

Bij Padelclub Nederland hanteren wij verschillende tarieven. Deze verschillen per blok (1 uur of 1,5 uur) en per piek of dal moment: 

  • Piek: 1,5 uur € 45,- | 1 uur € 32,-
  • Dal: 1,5 uur € 35,- | 1 uur € 25,-

Alle betalingen lopen via Playtomic. Het is mogelijk dat er door Playtomic nog een kleine boekingsfee aan bovenstaande tarieven wordt toegevoegd bij het rondmaken van de reservering(en).

 

TIJDSBLOKKEN

Het is mogelijk om banen te reserveren binnen onderstaande tijdsblokken. Hierin zijn dalflex en piekflex vrij inplanbaar en kan er zelf gekozen worden voor blokken van 1 uur of 1,5 uur. Bij piekvast zijn de blokken 1,5 uur op vaste tijdstippen waar niet van afgeweken kan worden.

Op de website of app van Playtomic kun je zien welke banen er op welke dag nog open zijn om te reserveren.

 

ACCESSOIRES

Padelracket (huur): € 3 per keer
Ballen (verkoop):  € 9 (per drie stuks)

 

CONTRACTBANEN

Een contractbaan is een baan die je wekelijks op een vaste dag en tijd ter beschikking hebt. Deze kunnen enkel worden afgenomen voor 1.5 uur.

Contractbanen worden aangeboden voor:

  • 5 maanden: september tot en met januari of februari tot en en met juni
  • 12 maanden: september tot en met juni + juli en augustus gratis!*

De tarieven voor een contractbaan zijn als volgt:

  • Tarief voor ma – vr tot 16.00 uur is € 150 per maand
  • Tarief voor alle andere tijden is € 190 per maand

*Sluit je een padelcontractbaan af voor 12 maanden? Dan speel je de maanden juli en augustus gratis! Er worden slechts 10 maanden in rekening gebracht. Mocht je in de maanden juli en/of augustus (een aantal keer) verhinderd zijn i.v.m. vakanties e.d., dan kan dit bij iris@padelclubnederland.nl worden aangegeven zodat die reservering(en) er uit kunnen worden gehaald en anderen op die baan kunnen spelen. 

Contractbanen kunnen worden aangevraagd via iris@padelclubnederland.nl. De factuur hiervan wordt automatisch verstuurd naar de hoofdboeker via ons administratiesysteem. De hoofdboeker ontvangt maandelijks de factuur. De factuur kan ook op een bedrijfsnaam gezet worden. 

 

WANNEER HEB IK RECHT OP KORTING?

Met een actief Fitnessclub Nederland abonnement heb je recht op 20% korting als je via Playtomic een baan bij Padelclub Nederland reserveert. Om deze korting te activeren dien je eerst in de Fitnessclub Nederland app de upgrade ‘Aanvullende Padel’ aan te vragen (deze is gratis maar dient voor de administratie aangezet te worden). Voer vervolgens onderstaande stappen uit.

HOE SCHAKEL IK DEZE KORTING IN?

Wij zorgen ervoor dat de betreffende korting wordt verbonden aan het mailadres dat nu bij Fitnessclub Nederland bekend is. Dit werkt op de volgende manier:

  1. Maak een account aan op Playtomic en gebruik hiervoor het mailadres die bij Fitnessclub Nederland bekend is. Mocht je al een account hebben voor Playtomic en verschilt het mailadres hiervan met het mailadres dat hier bekend is? Of weet jij niet zeker of/welk mailadres bij Fitnessclub Nederland bekend is maar heb je wel recht op korting? Stuur dan het mailadres van jouw Playtomic account naar admininstratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.
  2. Reserveren maar! Je ontvangt nu korting als je via Playtomic een baan bij een van onze Padelclub Nederland vestigingen reserveert.

VRAGEN?

Voor vragen en onduidelijkheden kun je contact opnemen met info@padelclubnederland.nl