Padel

Nieuw in Fitnessclub Druten: indoor padelbanen van Padelclub Druten

Het is bijna zover! Half december opent Padelclub Druten 3 indoor padelbanen!

Over padel

Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. De sport is een combinatie van tennis en squash en wordt met 2 of 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is en dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen! Je kunt los een baan huren, kiezen voor een padelabonnement of een padelcontractbaan afsluiten! 

Over Padelclub Druten

Je vindt onze gloednieuwe padelbanen in de sporthal bij de squashbanen en de spinningzaal. Bij Padelclub Druten werken wij met standaard blokken van 1,5 uur. Dat betekent dat je altijd een baan voor 1,5 uur reserveert. Zo kun je lekker lang spelen! 

Tarieven

Losse baan huren

Tarief tot 18.00 uur: € 35 per baan

Tarief na 18.00 uur: € 45 per baan

Abonnement

Wil je onbeperkt kunnen padellen? Kies dan voor de padelupgrade op je sportabonnement. Heb je een abonnement bij Fitnessclub Druten voor onbeperkt fitness en groepslessen? Dan kun je daarbovenop kiezen voor de upgrade om ook te kunnen padellen, hiervoor betaal je € 14 per maand*.

Ben je geen lid van Fitnessclub Druten en wil je enkel een padelabonnement afsluiten? Dan betaal je € 35 per maand. Ook betaal je eenmalig inschrijfgeld (€ 25 inclusief pasje).

* Je kunt deze upgrade activeren in de Fitnessclub Nederland app. 

Contractbaan

Wil je 1x per week op een vaste tijd padellen? Dan kun je een contractbaan afsluiten. Dit is een upgrade is per baan, voor 4 personen waarvan er per persoon € 7 extra wordt betaald. In totaal wordt er € 28 als upgrade maandelijks geïncasseerd van de hoofdboeker. Om een contractbaan af te kunnen sluiten dienen alle spelers op de baan te beschikken over een padelabonnement. Interesse in een contractbaan? Stuur dan een mailtje naar info@padelclubnederland.nl

Accessoires

Padelracket (huur): € 3 per keer

Ballen (verkoop):  € 9 (per drie stuks)

Gratis proefles