8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95

8x squashen + squashracket voor € 49,95

Tijd om je conditie te verbeteren en je stress eruit te slaan? Maak dan gebruik van onze squashactie!

Fitnessclub Helmond heeft nu een speciale actie. Je kunt nu voor maar € 49,95 per persoon 8x squashen en krijgt daarbij een squashracket!In het center liggen 4 squashbanen die per 30 minuten kunnen worden gereserveerd.

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje squash is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. Beginners met weinig techniek kunnen al direct een balletje meespelen. En wie eenmaal de slag te pakken heeft, is verkocht!

Squash is een sport voor iedereen. Van jong tot oud. Het is een trimsport bij uitstek die met iedere andere sport gecombineerd kan worden. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan je vrienden, familie, buren of zakelijke relaties eens even flink om de oren te slaan?

Nieuwste blog

Black Friday madness, ook voor Irene?

Irene Schouten

Volgende week vrijdag is het zover; Black Friday. Een dag waarop je aankopen kunt doen met hoge kortingen en de beste deals kunt sluiten. Deze dag is overgewaaid vanuit Amerika en tegenwoordig doen ook veel bedrijven in Nederland hieraan mee. Wij waren benieuwd of Irene Schouten hier ook warm van wordt en is ze materialistisch ingesteld? Je leest het in haar nieuwe blog.

Lees verder

Gratis proefles