8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95

8x squashen + squashracket voor € 49,95

Tijd om je conditie te verbeteren en je stress eruit te slaan? Maak dan gebruik van onze squashactie!

Fitnessclub Helmond heeft nu een speciale actie. Je kunt nu voor maar € 49,95 per persoon 8x squashen en krijgt daarbij een squashracket!In het center liggen 4 squashbanen die per 30 minuten kunnen worden gereserveerd.

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje squash is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. Beginners met weinig techniek kunnen al direct een balletje meespelen. En wie eenmaal de slag te pakken heeft, is verkocht!

Squash is een sport voor iedereen. Van jong tot oud. Het is een trimsport bij uitstek die met iedere andere sport gecombineerd kan worden. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan je vrienden, familie, buren of zakelijke relaties eens even flink om de oren te slaan?

Nieuwste blog

Wij gaan trouwen

Irene Schouten

Al 2 weken leef ik in een soort bubbel. Aangezien het een van mijn dromen is om te trouwen met Dirkjan, heeft hij mij 2 weken geleden ten huwelijk gevraagd. De laatste maanden zei hij al wel eens, ik zou ook wel graag willen trouwen. Dus ik dacht bij elke speciale gelegenheid: ‘Nu gaat hij het vragen!’ En toch gebeurde het heel onverwacht. Daarvoor had hij ook nog eens netjes gevraagd aan mijn vader of hij met mij mocht trouwen.

Lees verder

Gratis proefles