Volg een gratis proefles

Corona-update: extra maatregelen Fitnessclub Helmond

Tijdens de persconferentie van 13 oktober werden er strengere coronamaatregelen bekend gemaakt. Enkele van deze maatregelen hebben betrekking op de fitnessbranche. In onderstaand bericht bespreken wij de maatregelen die wij nemen binnen onze fitnessclub vanaf 14 oktober, 22:00 uur.

Groepslessen

Voor groepslessen bij individuele sporten (zoals bijvoorbeeld yoga, bootcamp of spinning) geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen, mits iedereen op 1,5 meter afstand kan houden.

Dit betekent dat al onze groepslessen door kunnen gaan op dezelfde manier als die jullie van ons gewend zijn. Dit houdt in: het maximaal aantal personen in onze groepslessen wordt gebaseerd op de grootte van de beschikbare ruimte en de 1,5 meter afstand regel. Aan een groepsles doen nooit meer dan 30 personen per ruimte mee (dit is het maximum wat als landelijk regel geldt). Voor alle groepslessen geldt dat je jouw plekje moet reserveren via de website of de app. Je kunt maximaal 2 lessen vooruit reserveren.

Fitness

Voor de fitness wordt een maximaal aantal van 30 sporters per ruimte gehandhaafd.

Vanaf donderdag 15 oktober hanteren wij een maximaal aantal van 30 sporters per fitnessruimte. Ook binnen de fitnessruimte geldt de 1,5 meter afstand. Sommige apparatuur is daarom verplaatst en/of afgezet zodat iedereen op veilige afstand van anderen kan sporten.

Racketsport

Voor racketsport zijn geen aanvullende maatregelen.

Meer informatie over racketsporten tijdens corona vind je op de website van de KNLTB: https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/

Kleedkamers en sauna

Kleedkamers en sauna worden tot nader bericht gesloten.

Vanaf woensdag 14 oktober, 22:00 uur, zijn onze kleedkamers en sauna gesloten. Het is helaas niet mogelijk om je in onze fitnessclub om te kleden of te douchen. Sanitair blijft geopend.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de nieuwe maatregelen? Dan staan onze fitnessinstructeurs voor je klaar.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95