Volg een gratis proefles

De 10 guilty pleasures van Irene Schouten

Guilty pleasures.. Ja, die heb ik zeker wel. Ik denk iedereen stiekem wel, toch? Je houdt ze vaak toch een beetje voor jezelf, maar ik ga mijn 10 guilty pleasures voor een keer met jullie delen. 

  1. Ik open elke dag de app Funda. Niet alleen om te kijken of mijn droomhuis te koop staat. Maar ik vind het stiekem ook leuk om te zien wat de huizen waard zijn. En misschien het leukste, binnenkijken bij huizen.

  2. Mijn tweede guilty pleasure sluit hier goed op aan: Pinterest. Het zoeken naar interieur. Ondertussen denk ik dat Dirkjan al gek wordt van mij😉 die mag straks heel veel gaan klussen als wij ons droomhuis hebben gevonden😇 
  1. Wanneer ik het met een bepaalde trainingen beter doe dan mijn mannelijke collega’s 🙈 
  1. Chocola!! Ik denk dat veel mensen zich hierin herkennen. Uit bescherming koop ik het zelf al niet. Toch neemt DirkJan het wel eens mee. Vind ik stiekem niet erg😜 
  1. Als ik geen podcast of playlist luister in de auto staat mijn radio vaak op 100% NL. Niet alleen voor de liedjes, maar ook omdat er niet zo veel wordt gepraat. 
  1. Stiekem vind ik het heel fijn als Dirkjan kookt. Zelf ben ik niet zo’n uitgebreide koker. Aardappelen, groeten en een vleesje. Dirkjan heeft er meer geduld voor en maakt er vaak een feestje van. 
  1. Sushi!! Heerlijk vind ik dit. Alleen ja, wel een caloriebommetje. Dus alleen als ik heel veel verbrand hebt tijdens een training mag ik het😋. 
  1. Een serie of film met knappe man(nen). Mijn voorkeur gaat echt uit naar een film/serie met een knappe acteur. Ook al zijn het een beetje jongens series. Maakt mij niet uit. Zoals Fast and the Furious met Paul Walker, of Sons of Anarchy met Charlie Hunnam. 
  1. Koekje of chocolaatje bij de koffie. Als ik ergens koffie ga drinken, vind ik het stiekem fijn als er wat lekkers bij zit. 
  1. And last but not least; kermis. De hele zomer door alle kermissen af is natuurlijk niet goed voor een topsportster. En er zijn er veel hier in de buurt. Maar natuurlijk geniet ik wel als ik een paar keer per jaar op de kermis sta (vooral Wervershoof 😉).

Dit waren mijn guilty pleasures. Stiekem geniet ik echt van deze kleine dingen. Wat zijn jouw ultieme guilty pleasures? Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer.

Liefs, Irene

 

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-
 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95