Leden voor leden actie

Hoeveel personen ga jij lid maken?

Twee keer prijs! Voor elk NIEUW Fitnessclub Nederland lid dat jij tussen 1 maart en 30 april  aanbrengt mag jij 1 maand GRATIS sporten. Daarbij ontvang je 50 extra fitpoints!

Lees verder

Ga jij deze zomer de challenge aan?

 

Klaar voor de start? Af! Ben jij op zoek naar uitdagingen? Wij dagen jou uit om mee te doen aan onze challenge! Vraag naar de Challengekaart en doe mee!

De spelregels

Wanneer je een challenge van de spaarkaart hebt uitgevoerd, onder toeziend oog van de fitnesscoach, laat deze dan door hem afvinken. Wanneer je 6 van de 10 onderdelen hebt volbracht, kun je je spaarkaart inleveren en ontvang je een gratis consumptie! Maar… lever je ook nog je spaarkaart in, dan maak je kans op leuke prijzen! En je kunt natuurlijk meteen een nieuwe Challengekaart ophalen! 😉

 

Doe mee & win!

Er zijn 10 verschillende challenges, waaronder: deelname aan een small grouptraining, 1.000 meter roeien en een afspraak maken bij de fitnesscoach voor een evaluatie. Durf jij deze challenge aan te gaan? Je hebt tot 31 augustus de tijd om jouw kaart op te halen en de challenges te volbrengen!

Zet hem op!

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95

Gratis proefles