Volg een gratis proefles

Hoe zit het precies met het buitensporten?

We mogen gelukkig weer buitensporten en vanaf vandaag ook weer in groepjes van 4. Na de afgelopen persconferentie zijn er onduidelijkheden ontstaan. Met hoeveel mensen mogen we buitensporten en wat zijn de regels voor sporters boven de 27? Wij leggen het je graag uit.

Regels voor het buitensporten in groepjes 

Vanaf 16 maart mag iedereen boven de 27 jaar in groepjes van 4 buitensporten. Onder dit groepje van 4 valt de fitnesscoach niet. Sporters mogen opgedeeld worden in groepjes van maximaal 4 personen. De onderlinge afstand binnen een groepje moet minimaal 1,5 meter zijn en de minimale afstand tussen verschillende groepjes minimaal 3 meter. Het is dus mogelijk om met meerdere groepjes te sporten mits er afstand gehouden wordt!

Het is wel belangrijk dat de groepjes hetzelfde blijven. Het is dus niet toegestaan om de groepjes te mengen. Als de groepjes van maximaal 4 personen gevormd zijn zullen dit de gehele training dezelfde groepjes blijven.

Voor sporters onder de 27 jaar gelden iets andere regels. Voor deze groep is het mogelijk om op sportaccomodaties buiten in groepsverband te sporten. Daarnaast mogen ook zij buiten een sportaccomodatie met een groepje van 4 personen op andere halve meter sporten. 

Buitensporten bij de fitnessclub

We zijn blij dat we jou in ieder geval buitentrainingen mogen aanbieden. Wordt fit en ga weer lekker in beweging na al dat stilzitten. Via de app kun jij je inschrijven voor onze trainingen. Wij zorgen ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en onze fitnesscoaches verzorgen een fijne les en goede begeleiding.

Het is belangrijk om na de training wel weer direct naar huis te gaan. We begrijpen dat het gezellig is met de andere sporters en dat jullie graag willen bijkletsen. Maar het is helaas niet de bedoeling om te blijven hangen. Wij verzoeken daarom om na de training gelijk richting huis te gaan. 

Meld je aan voor de buitentrainingen
Wij hebben er zin in om je te verwelkomen tijdens het buitensporten! Zorg ervoor dat je op tijd je plek reserveert zodat je buiten mee kan trainen.

Ga je liever thuis aan de slag? Dat kan nog steeds met de live lessen die we dagelijks aanbieden op Facebook en de virtuele groepslessen en individuele home work-outs in de app.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95