Groepslessen binnen weer mogelijk

Zien we jou snel bij de groepslessen binnen in de club? 

Lees verder

Nieuw: MyRide Bike

In de club zijn twee nieuwe MyRide bikes geplaatst! Een leuk alternatief voor de wielrenners bij slecht weer!

Fiets vrijuit zonder afgeleid te worden en ga helemaal op in het schitterende landschap dat je het scherm voor je ziet. Dat is het idee van de nieuwe Myride bike. Op je scherm zie je beelden van meer dan 500 unieke locaties uit de hele wereld. De video op het scherm is gerangschikt naar type fietsinspanning (terrein, afdaling, vlak, gemengd en klimmen), zodat je een afspeellijst kunt samenstellen die voldoet aan jouw behoeften op het gebied van entertainment en training.
Beelden van gevarieerde terreinen, muziek van goede kwaliteit en eersteklas voiceover-coaching zorgen samen voor leuke, maar ook pittige trainingen. Ook kun je kiezen voor een interval training van 30 minuten met een hoge intensiteit.
Dus moet je de spinningles aan je voorbij laten gaan, dan kun je altijd nog het snot voor de ogen fietsen op de Myride bike!

Gratis proefles

De fitness mag weer open!

Kom weer sporten

De deuren kunnen open en we mogen jullie weer laten sporten in de vertrouwde omgeving. Het team staat voor jullie klaar en kan niet wachten om jullie te helpen met het bereiken van de sportdoelen.

Lees verder

Veilig sporten tijdens corona?

Lees hier welke maatregelen wij nemen!

Lees verder