Volg een gratis proefles

Sporten in tijden van corona

We hebben alle coronaregels en maatregelen die wij hanteren op een rijtje gezet. Zo houden we het overzichtelijk, weet je waar je op kunt rekenen en wat we van jou verwachten.

Het coronavirus houdt de wereld al maanden in haar greep. Bij alles wat je doet moet je rekening houden met de 1,5 meter-samenleving en overal waar je komt heb je te maken met de richtlijnen van het RIVM. Zo ook in onze fitnessclub. Door ons te houden aan alle richtlijnen en het invoeren van bepaalde regels na de heropening op 1 juli hopen wij de veiligheid en gezondheid van onze leden en collega’s te kunnen blijven waarborgen. We hebben alle regels en maatregelen die wij hanteren op een rijtje gezet. Zo houden we het overzichtelijk, weet je waar je op kunt rekenen en wat we van jou verwachten.

Bij klachten blijf je thuis

Heb je verkoudheidsklachten, blijf dan thuis en laat je testen. Ben je in contact geweest met iemand die besmet is met het coronavirus of ben je op vakantie geweest in oranje gebied? Ga uit voorzorg 10 dagen in quarantaine en/of laat je testen en blijf thuis tot je testresultaten binnen zijn. Zit jij thuis in quarantaine en wil je wel graag sporten? Dat kan! Via de Fitnessclub Nederland app vind je een divers aanbod aan virtuele work-outs en groepslessen die je thuis of in je achtertuin kunt volgen.

Richtlijnen van het RIVM

Het RIVM heeft een aantal maatregelen naar buiten gebracht die het risico op verspreiding van het coronavirus kunnen verkleinen:

 • Was regelmatig je handen met zeep of desinfecterende handgel
 • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze na gebruik weg
 • Schud geen handen en raak anderen ook niet aan
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen

Maatregelen van Fitnessclub Nederland

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen wij zelf ook verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen. Momenteel nemen wij de volgende maatregelen binnen onze fitnessclubs:

 • Er zijn looproutes binnen de club zodat je goed afstand kunt houden van elkaar
 • Bij de ingang en binnen in de club vind je op verschillende plaatsen desinfecterende handgel
 • In de fitnessruimte zijn desinfectiedoekjes beschikbaar zodat je apparatuur schoon kunt maken na gebruik
 • In onze groepslessen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meedoen met een groepsles? Reserveer dan via de Fitnessclub Nederland app. Je kunt 2x vooruit reserveren
 • Fitnessapparatuur, kleedkamers, sanitair en overige ruimtes worden door ons regelmatig schoongemaakt
 • Onze fitnessinstructeurs staan nog steeds voor je klaar, maar blijven op 1,5 meter afstand
 • Wij hebben een goedwerkend luchtverversingssysteem die schone lucht van buiten haalt en gebruikte lucht naar buiten afvoert
 • Sporten met mondkapje is bij ons niet verplicht

Ben je positief getest op het coronavirus en heb je de afgelopen 2 weken bij ons gesport? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij andere sporters hierover kunnen inlichten. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen met betrekking tot bovenstaande? Laat het ons weten!

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95