Volg een gratis proefles

VIP bij Tiësto

Zo! Wat een onvergetelijke trip was dat. Deze 2,5 week ging heel snel voorbij. Toch heb ik het gevoel dat wij er een maand hebben gezeten. We hebben zo veel gedaan, meegemaakt en gelachen.

Geen problemen gehad met de 7 meiden. (Ja sommige zullen denken, dat kan niet) maar echt! We zijn allemaal makkelijk. Geven onze mening en laten elkaar in haar waarde. Met de camper is ook alles prima gegaan.


De laatste week waren we 1,5 dag in Las Vegas. Wat een belevenis was dat! Een stad wat één grote attractie was. Op straat werden wij er uitgepikt. Of het ons leuk leek om VIP bij Tiësto te zitten. Nou daar hoefden wij niet lang over na te denken. Er was alleen één probleem, we moesten allemaal op hakken komen. En niemand van ons had die mee. Dus die hadden wij daar nog snel even gekocht en waren we klaar voor het feest. Het was een geweldige avond.


Daarna volgde Death Valley, Yosemite en San Fransisco. Death Valley vond ik persoonlijk tegenvallen. Het was het weer om de hele dag bij het zwembad te zitten. En daar ben ik niet zo goed in. Yosemite was heel mooi. 2 weken geleden was alles daar nog bevroren en door het smelten van het ijs, waren de watervallen heftig. Super mooi om te zien.


Hierna gingen we naar San Francisco. Dit was de laatste stop. Wij als toeristen kwamen daar in korte broek. Dat was iets te fanatiek. We zag mensen met mutsen lopen.. geen wonder dat wij het koud hadden.

De laatste dag gingen wij naar Alcatraz Island, waar de beroemdste gevangenis van de wereld staat. Hier kregen wij een Nederlandse tour (met koptelefoon). Dit was heel indrukwekkend. Zeker een aanrader voor als je een keer in de buurt bent!

Helaas ben ik nu weer terug in het regenachtige Nederland. Binnenkort starten de trainingen weer. Ik heb heel veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen en kan niet wachten!

Deze week ga ik op de vestigingen van Fitnessclub Nederland spinningles geven. Ik mag dus plaatsnemen op de instructeursfiets. Vanavond ben ik te vinden in Schagen, op vrijdag in Zaltbommel, Vaartbroek en Helmond en op zaterdag in Vught en Tiel. Ik ben benieuwd!

Tot volgende keer

Liefs, Irene

 

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-
 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95