Volg een gratis proefles

Vragenronde met Irene Schouten!

Om Irene nog beter te leren kennen hebben we haar wat lastige keuzevragen voorgelegd. Ze moet kiezen. Wat zou jij kiezen?

Nooit meer schaatsen of nooit meer skeeleren?

Dat is een moeilijke.. Schaatsen vind ik nu veel leuker, maar als ik gestopt ben met professioneel schaatsen kan ik vaker skeeleren. Dat je kun je namelijk altijd doen, met schaatsen moet je naar een ijsbaan. Dus als ik puur naar de toekomst kijk, dan kies ik voor nooit meer schaatsen.

 

Nooit meer vakantie of nooit meer sporten?

Nooit meer vakantie. Ik heb al bijna nooit vakantie en als ik al vakantie heb dan sport ik bijna alleen maar.

 

Nooit meer chocola of nooit meer sushi?

Nooit meer sushi. Ik ben een grotere fan van chocola. Eigenlijk zou het beter zijn als ik zou zeggen nooit meer chocola, want dat koop je sneller. Je komt moeilijker aan echt goede sushi.

 

Nooit meer winter of nooit meer zomer?

Nooit meer winter, misschien gek omdat je dan niet meer kunt schaatsen. Maar toch word ik blijer van de zon op m’n gezicht, dan alleen maar regen en sneeuw.

 

Nooit meer kermis of nooit meer avondje uit?

Dat is makkelijk, nooit meer een avondje uit. Kermis staat bij mij echt op nummer één. Maar dan wel alleen de kermissen bij ons in de buurt ;)

 

Nooit meer meedoen aan de Olympische Spelen of nooit meer meedoen aan een WK?

Nooit meer meedoen aan het WK, omdat de Olympische Spelen hoger staat dan een WK. Dan doe ik liever mee aan de Olympische Spelen.

 

Nooit meer een serie of film kijken of nooit meer radio of muziek luisteren?

Nooit meer serie of film kijken. Ik reis natuurlijk best veel en dan is radio/muziek fijner. Series kijk ik alleen op trainingskampen als ik niet zoveel te doen heb. Thuis kijk het niet heel veel.

 

Nooit meer in West-Friesland (NH) wonen of nooit meer naar het buitenland?

Oei, dat vind ik een hele moeilijke.. Dan kies ik toch voor nooit meer naar het buitenland. Ik woon gewoon heel graag in West-Friesland.

 

Nooit meer mee doen aan de massastart of nooit meer mee doen aan een marathon?

Nooit meer meedoen met de marathon. Massastart staat voor mij veel hoger, dat is ook wel te zien, ik sla namelijk veel vaker een marathon over voor een massastart. Massastart schaats ik internationaal.

 

Nooit meer Ceaser salade of nooit meer pizza?

Nooit meer pizza, Ceaser salade is gewoon mijn favoriet. Toevallig ging ik gisteren uiteten en toen stond het op de kaart. DirkJan vroeg wat ik nam, maar hij kon het al raden. Als dat op de kaart staat, neem ik dat bijna standaard.

 

Dit was een best lastige vragenronde. Wat zouden jullie mij nog vragen?

Tot de volgende keer.

Liefs, Irene

 

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-
 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95