Wellness

Heerlijk relaxen na een workout? Bij Fitnessclub Helmond kun je gebruik maken van de zonnebank en sauna. De sauna's zijn gescheiden voor dames en heren en bereikbaar via de kleedkamers. 

SAUNA

Bij Fitnessclub Helmond kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! De gescheiden sauna kun je vanuit de dames- en herenkleedkamer bereiken.

ZONNEBANK

Je kunt het het hele jaar door terecht voor het opdoen van een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen. Met onbeperkt abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis!

Voor gebruik van de zonnebank, kun je hier online een reservering maken!

Voor het gebruik de zonnebank gelden de volgende spelregels:

  • maak alleen gebruik van de zonnebank indien je 18 jaar of ouder bent.
  • cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken. Verwijder daarom altijd sieraden, cosmetica en parfum voor je gebruik maakt van de zonnebank.
  • gebruik geen zonnebrandcrèmes onder de zonnebank, omdat die gemaakt zijn voor de bescherming tegen echt zonlicht. Maak ook geen gebruik van een zelfbruinend middel of bruiningspillen. De combinatie van bruiningspillen en UV licht kan de kans op huidirritaties en zonnebrand vergroten.
  • producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik onder de zonnebank, kunnen wel veilig gebruikt worden.
  • stop direct met zonnen als de huid vreemd reageert met bijvoorbeeld uitslag, jeuk of snelle verbranding. Levert het bruinen ongewenste reacties op die je niet kunt verklaren, stop dan met de kuur.
  • als je onder de zonnebank gaat, gebruik dan altijd het beschermende brilletje, die verkrijgbaar is aan de bar.
  • combineer op één dag niet het gebruik van de zonnebank en zonnebaden buiten.
  • maak niet meer dan 50 maal per jaar gebruik van de zonnebank.

Klik hier en analyseer welk huidtype jij hebt!

Met onbeperkt abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis!

Volg een gratis proefles

8x squashen + squashracket

voor maar € 49,95

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn