Gratis proefles

Badmintonvereniging Pegasus

Een leuke, snelle sport... badminton!

 

Op de badmintonbanen van Fitnessclub Alphen aan de Rijn / Jawi Racketcenter wordt op dinsdag- en donderdagavond gespeeld door badmintonvereniging Pegasus.
Pegasus speelt op deze avonden van 19.45 tot 22.15, het gehele jaar door. Tweemaal per jaar houdt Pegasus een clubtoernooi op één van de speelavonden.
Bij voldoende animo wordt zowel in het na- als voorjaar een trainingsblok van 4 avonden georganiseerd om je spelniveau te verbeteren.

Badminton is een snelle racketsport en kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. De eenvoudige basistechniek maakt badminton een ideale sport voor de recreant. Afhankelijk met hoeveel personen je op de baan staat, speel je een zogenaamd enkel- of een dubbelspel. Bij Pegasus zijn beginnende spelers even welkom als gevorderde. Heb je in het verleden al eens badminton gespeeld of een andere racketsport beoefend en wil je als recreant badminton spelen? Dan is Pegasus de geschikte vereniging voor jou om met andere recreanten op een leuk niveau te spelen. 
Heb jij zin om lekker te sporten in een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld om de stress van je drukke baan, studie of andere dagelijkse beslommeringen op een positieve manier van je af te slaan? Dan is badmintonvereniging Pegasus iets voor jou!
Kijk voor meer informatie op onze website www.bv-pegasus.nl of de facebook pagina. 

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Irene Schouten
Lees verder
 

Reserveren voor groepslessen en de fitness

Lees verder