Volg een gratis proefles

Binnenkort: functionele training!

Binnenkort wordt de Impuls in de club geplaatst. Aan/onder/rondom deze constructie gaan wij functionele training aanbieden in de vorm van small grouptraining. 

Stel, dat je iemand ooit hebt horen zeggen dat hij of zij zich verveelde in de sportschool. Stel, dat je zelf ook wel hebt gedacht ‘ik doe maar weer eens hetzelfde rondje in een sportschool’. Wist je al dat wij een antwoord hebben waardoor je dit nooit meer hoeft te denken?! Wij hebben namelijk binnenkort de Impuls in ons center staan. En aan/onder/rondom/naast deze constructie kun je zóveel oefeningen doen dat vervelen echt niet mogelijk is!

Onze instructeurs zullen klaar staan om een proefles te geven en zullen keer op keer nieuwe oefeningen voor je bedenken. Jouw totale lichaam zal profiteren: wordt sterker door het optrekken aan het rek, wordt strakker door buik- en rugspieroefeningen, wordt fitter door slaan tegen de boksbal, etc. De Impuls is een vorm van functionele training; training die er op gericht is jou zo goed mogelijk te laten functioneren in het dagelijkse leven. Het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het nu misschien klinkt alsof je een gevorderde sporter moet zijn om er gebruik van te maken, is dit zeker niet zo! Er zijn oefeningen mogelijk op elk niveau en juist dát maakt trainen op de UX Cross zo leuk. Afwisseling, begeleiding, vooruitgang: wie het dan nog saai durft te noemen?!?!

De duur van de training is 30 tot 45 minuten. Er kunnen 12 deelnemers per keer meedoen.