Volg een gratis proefles

Corona-update: aangepast programma t/m 14 januari

Helaas is afgelopen weekend tijdens de persconferentie aangekondigd dat we binnen tijdelijk niet meer mogen sporten. Maar we mogen buiten gelukkig nog wel door! Tot en met 14 januari bieden we jou daarom mogelijkheden om thuis te sporten en gaan we aan de slag met buitentrainingen. Zodat jij ook in deze tijd fit kunt blijven.

Buitentrainingen

Gelukkig mogen we wel buitentrainingen geven, deze gaan op 23 december van start. Je kunt hiervoor reserveren in de Fitnessclub Nederland app. Daar vind je ook het actuele lesrooster van de buitentrainingen. Je kunt buiten in de frisse lucht onder begeleiding van onze fitnesscoaches sporten. Per 2 personen is er 1 fitnesscoach die jullie begeleidt. Onze coaches zorgen voor leuke lessen en voldoende middelen voor een goede buitentraining. Er is voldoende ruimte om op een veilige manier te kunnen sporten.

Thuis fit blijven

Naast de buitentrainingen blijven we allemaal mogelijkheden aanbieden om thuis te kunnen sporten. In de app staan diverse leuke work-outs op verschillende niveaus. Daarnaast kun je via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland verschillende livelessen volgen. Op onze social mediakanalen vind je het actuele lesrooster van de livelessen. We hopen je te zien bij onze buitentrainingen en/of dat je plezier haalt uit de online lessen.

Incasso

We hopen dat je ons ook in deze tijd wilt steunen. We blijven je verschillende mogelijkheden aanbieden om toch lekker te kunnen sporten. Begin januari incasseren we 50% van het lidmaatschap.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Hopelijk mogen we jou op 15 januari weer  ontvangen binnen in onze club.