Volg een gratis proefles

Corona-update: verlenging van de lockdown tot 2 maart

Helaas is de lockdown opnieuw verlengd. Het spijt ons je opnieuw te moeten melden dat we voorlopig gesloten blijven. We hopen dat we op 2 maart onze deuren weer mogen openen.

Omdat sporten gezond is en weerstand verhogend werkt zouden wij graag zo snel mogelijk weer open gaan, maar helaas laten de maatregelen dit nog niet toe. Wel proberen wij jullie op alternatieve manieren te blijven ondersteunen met het behouden van een sportieve en gezonde levensstijl.

Nieuw: thuis work-outs

Vanaf deze week gaan wij thuis work-outs introduceren. Voor deze nieuwe work-outs gebruiken we materialen die iedereen in huis heeft. De eerste thuis work-outs vind je vandaag al in de Fitnessclub Nederland app. De komende weken zetten wij iedere woensdag drie nieuwe video’s online, ingedeeld in drie niveaus; basis, getraind en gevorderd. Met deze video’s kun jij thuis trainen op jouw eigen niveau. Een work-out duurt 25-30 minuten per keer. Naast de thuis work-outs kun je ook aan de slag met de volgende trainingsopties:

Live lessen op Facebook

Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij ook regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Abonnementsgeld

Als onderneming krijgen wij een klein bedrag aan overheidssteun, maar zeker niet alles. Wij hopen daarom dat je ons ook wil blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen we half februari 50% van het abonnementsgeld incasseren.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.