Volg een gratis proefles

HOW at Home Fitnessclub Alphen ad Rijn

Exclusief aan onze leden bieden wij gratis “HOW at home” aan!  Zo kun jij je workouts vanuit huis voortzetten!

Wat is HOW at Home?

HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan. Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding, koptelefoon of speakers en natuurlijk de juiste sportmaterialen. De workouts die je gratis kunt volgen zijn:

BRN® (15 min. / 30 min. / 45 min.)

BRN® staat voor Body u Really Need, een workout waarmee je een hoop kcal verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped dankzij de afwisseling in hartslag verhogende en spierversterkende oefeningen. BRN® is een shape/aerobics les in een nieuw jasje gegoten en kent een hoge fun-factor: een feestje om te doen dus! BRN® kent tijdens de les opties, dus iedereen kan meedoen (jong, oud, beginner, gevorderde, vrouw, man). Deze les is ook zonder materialen te volgen!

XCORE® (15 min. / 30 min.)

XCORE® staat voor eXtreme CORE training en is dè workout waarmee jij optimaal je (buik)spieren traint en ook nog eens een hoop kcal verbrandt (tot 750 kcal per workout!). De workout bestaat uit eenvoudige bewegingen waardoor zowel man, vrouw, jong en oud mee kunnen doen. Je hebt slechts 1,5 m2 aan ruimte nodig; de ideale workout om in je woonkamer te volgen dus! 

LXR® strength (15 min. / 30 min.)

LXR® is een functionele krachttraining, waarbij je al jouw grote spiergroepen traint. De workout is statisch en kent simpele oefeningen vanuit de fitness. Dit is een full-body training, waarbij de tijd dankzij de lekkere beats voorbij vliegt! 

LXR® mobility (15 min.)

Tijdens LXR® Mobility wordt in 15 minuten de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam m.b.v. de LXR® foamroll getraind. In een stretch flow wordt de                      doorbloeding in de spier gestimuleerd, wat zorgt voor sneller spierherstel en minder. Een ideale cooling-down (of warming-up) voor elke sporter!

PRISON_WORKOUT (30 min.)

Een workout van 30 minuten die in een kleine ruimte kan worden uitgevoerd met jouw eigen lichaamsgewicht! Een unieke workout die voor het eerst digitaal is uitgebracht. Kort en erg krachtig – deze workout móet je een keer gedaan hebben!

Pilates by HOW (30 min.)

In deze tijden is het ook erg belangrijk om te ontspannen. Het enige wat jij voor deze workout nodig hebt, is een matje of handdoek. Er worden genoeg opties gegeven, zodat jij kan meedoen in welk tempo jij wilt! Een workout goed voor je buikspieren, lenigheid, flexibiliteit en mentaliteit.

Wil jij ook gebruik maken van deze work-outs? Mail dan naar alphenaandenrijn@fitnessclubnederland.nl en dan ontvang je jouw inlogcode.

Hoe kom jij aan je trainingsmaterialen?

Voor sommige HOW workouts heb je trainingsmaterialen nodig. Indien je deze niet in huis hebt kom je met een fles of emmer water al een heel eind. Voor de PRISON WORKOUT zijn geen materialen nodig. Ook kan je de BRN® workout zonder materialen uitvoeren. Minder effectief, maar een gemakkelijke, tijdelijke oplossing.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten!