Volg een gratis proefles

Nieuw groepslessenrooster vanaf 6 november

Op dit moment zijn we nog druk bezig met rond maken van het groepslessenrooster. Er zullen slechts enkele wijzigingen plaatsvinden in het huidige rooster... maar er worden ook nieuwe lessen toegevoegd!

Om alvast een tip van de sluier op te lichten, de nieuwe groeples LXR zal worden toegevoegd aan het rooster. 

De LXR Training is een training die je in 45 minuten sterker en fitter maakt! Je maakt gebruik van de LXR Training bag, die er voor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging.

De LXR Training is opgebouwd uit 2 componenten. Een LXR Strength bestaat uit een training van 30 minuten waar kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie samen komen die je snel resultaat geeft; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie! LXR Training sluit je af met een 15 minuten durende LXR Mobiliy training die je helpt je spierherstel te bevorderen en je flexibiliteit te verbeteren.

De Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende effectieve bewegingen, gecombineerd met lekkere muziek motiveren je om maximaal rendement uit je training te halen. De 30 minuten vliegen zo voorbij!

Houd je ons nieuwe rooster in de gaten?