Volg een gratis proefles

Nieuwste coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie op 3 november werden er strengere coronamaatregelen voor de komende twee weken bekend gemaakt. Wij zijn blij met het nieuws dat sportscholen open mogen blijven, maar helaas moeten wij vanaf woensdag 4 november 22:00 uur tot en met woensdag 18 november onze groepslessen annuleren.

Het betreft alle groepslessen, small grouptrainingen en spinninglessen. Wil je toch sportief bezig blijven de komende periode, dan ben je in onze fitnessruimte van harte welkom. In de fitnessruimte is genoeg materiaal en apparatuur aanwezig om zelfstandig te trainen. Als alternatief op de spinninglessen vind je in de fitnessruimte de MyRide bike, waarop je een virtuele les kunt volgen. Om te kunnen sporten in de fitnessruimte dien je een plaats te reserveren via de Fitnessclub Nederland app. Wij hanteren nog altijd een maximum van 30 sporters per ruimte.

Ga je liever thuis aan de gang? Ook dat kan, in de app vind je een divers aanbod aan virtuele groepslessen en individuele thuiswork-outs. Wij zullen de app regelmatig voorzien van nieuwe video’s.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de nieuwe maatregelen? Dan staan onze fitnessinstructeurs voor je klaar. Wij hopen je binnenkort weer met open armen in één van onze groepslessen te mogen ontvangen. Tot die tijd zien we je graag in onze fitnessruimte!