Volg een gratis groepsles

Reserveren voor de fitness per direct verplicht

In verband met de nieuwe coronamaatregelen en om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om verdere acties te ondernemen. Zojuist is er besloten om per direct over te stappen op het verplicht reserveren voor alle leden. Dit houdt in dat leden vanaf vandaag 18.00 uur niet meer door het poortje kunnen zonder reservering. Niet alleen voor groepslessen, maar ook voor de fitness moet gereserveerd worden.

Je kunt vanaf vandaag reserveren voor één uur fitness. Reserveren voor de fitness of een groepsles kan eenvoudig via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Om iedereen een kans te geven kun je slechts twee keer vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Wanneer je niet gereserveerd hebt, maar er nog wel plek vrij is in het huidige blok, dan kun je via de tablet alsnog handmatig reserveren en naar binnen.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen laten wij voor de komende tijd de Bootcamp op woensdagavond om 19:00 uur en de Walking Bootcamp op de vrijdagochtend om 09:00 uur vervallen. Deze lessen zullen weer beschikbaar worden gesteld wanneer de maatregelen versoepelen.

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.