Volg een gratis proefles

Update COVID-19

Enkele weken geleden stelden wij jullie op de hoogte van de maatregelen die wij namen met betrekking tot het coronavirus en de 1,5 meter-samenleving. Op dat moment hadden wij een snelle heropening voor ogen en werkten wij hier met veel plezier naar toe. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en is er veel gebeurd.

Tijdens de persconferentie van het kabinet op woensdag 6 mei werd er gesproken over versoepelingen van de maatregelen. Ook maakte het kabinet bekend dat de coronamaatregelen voor de ondernemende beweeg- en sportclubs verlengd werden tot 1 september. Met deze nieuwsbrief informeren we jou over wat er allemaal voor en achter de schermen is gebeurd na het besluit van de overheid om de sluiting van fitnessclubs te verlengen tot 1 september 2020. 

Laten we vooropstellen dat wij niet zouden vragen om een vervroegde heropening wanneer dit onverantwoord zou zijn. Gezondheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Niet alleen nu, in tijden van het coronavirus, maar altijd. Juist door de sportscholen te openen kunnen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van mensen. In onze club hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af.

Al weken lang houden wij ons bezig met aanpassingen binnen de club om te kunnen voldoen aan de eisen van de 1,5 meter-samenleving. Zo hebben wij looproutes gemaakt en bepaalde sporttoestellen afgezet. Ook hebben wij een reserveringssysteem opgezet. Dit om jou als sporter te beschermen tegen een te groot aantal mensen binnen onze beschikbare ruimte.

We zijn zo goed voorbereid dat we, bij wijze van spreken, morgen al open zouden kunnen. En dit geldt niet alleen voor ons maar voor de gehele fitnessbranche. Daarom is onze branchevereniging NL Actief in overleg gegaan met het kabinet om te zien of een vervroegde opening te realiseren valt. Onze streefdatum is 1 juni. Wij verwachten hier tijdens de persconferentie van volgende week dinsdag 26 mei een definitieve uitspraak over te horen. Tot die tijd blijven wij doorgaan met ons huidige lesprogramma:

Buitenlessen

Sinds kort bieden wij groepslessen en vrije fitness in de buitenlucht aan. Deze lessen worden gegeven rondom de fitnessclub in groepen van 10 tot 20 personen. Op de website en in de app vind je het lesrooster en kun je een reservering maken. Om iedereen een kans te geven kun je slechts één les vooruit reserveren. Omdat onze deuren nog steeds gesloten moeten blijven zijn de kleedkamers en sanitaire voorzieningen niet beschikbaar. Kom dus in sportkleding naar de les en houd hierbij rekening met het weer.

Live lessen op Facebook

Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij ook regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij streven naar een opening op 1 juni en hopen je hier volgende week verder over te kunnen informeren. Wanneer wij een definitieve openingsdatum hebben zullen wij je ook informeren over het abonnementsgeld.