Gratis sporten?

Check onze actie

Voor nieuwe en bestaande leden!

Lees verder

Trias Fysiotherapie & sportrevalidatie

Ook Trias Sportrevalidatie & Fysiotherapie is bij ons gevestigd!

Elke dinsdagochtend is het mogelijk gebruik te maken van het gratis sportfysiotherapeutisch spreekuur van TRIAS Sportrevalidatie & Fysiotherapie op onze  locatie. Het gratis spreekuur is van 10:00 tot 10:30 uur. Je kunt zonder afspraak binnenlopen!

Wilt je een gezonde levensstijl? En een aantal kilo afvallen voor de feestdagen? Met Fittergy Sportvasten kun je onder begeleiding van fysiotherapeut en SportvastenCoach Thierry van den Oord, van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie, jouw gezonde levensstijl starten en wat kilo's afvallen, ook voor de langere termijn. Meer informatie? Kijk op https://www.triasfysiotherapie.nl/fittergy-sportvasten!

Snel afvallen, fitter en energieker worden en ook nog eens centimeters buikomvang verliezen? Dit kun je binnen 10 dagen bereiken met Fittergy Sportvasten. Met dit unieke trainingsprogramma van Fittergy, helpt onder begeleiding van SportvastenCoach Thierry van den Oord jouw lichaam in 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Meer informatie? Kijk op https://www.triasfysiotherapie.nl/fittergy-sportvasten!

Volg een gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn