Volg een gratis proefles

Corona-update: druktemeter fitness

In een eerdere mailing communiceerden wij dat het op bepaalde momenten te druk is in de fitness. Deze drukte in onze fitnessclub heeft tot gevolg dat de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving niet altijd meer nageleefd kunnen worden. Om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om actie te ondernemen.

Vanaf eind augustus hebben we het verplicht reserveren al ingevoerd. Echter blijkt dat niet iedereen zich hieraan houdt en dat het moeilijk te controleren is of sporters ook daadwerkelijk gereserveerd hebben. We hebben daarom besloten om andere maatregelen te treffen zodat de coronamaatregelen wel nageleefd kunnen worden. Je bent niet langer verplicht om voor de fitness te reserveren; voor de groepslessen dient wel een reservering gemaakt te worden. Zoals gebruikelijk dien je wel in te checken bij het poortje. Ook uitchecken is vanaf nu verplicht. Zo blijft het aantal sporters binnen de ruimte goed overzichtelijk.

Vanaf vrijdag 25 september hanteren wij een maximaal aantal sporters binnen de fitnessruimte. Om genoeg ruimte rondom apparaten, sporters en collega’s te kunnen garanderen laten wij niet meer dan 35 sporters toe. Wij werken met een druktemeter, staat deze op groen dan kun je de ruimte betreden. Bij orange zijn er nog enkele plaatsen vrij en is deze rood dan dien je even te wachten tot een sporter de ruimte verlaat voordat je zelf kunt gaan sporten. Wil je de druktemeter checken voordat je richting onze fitnessclub vertrekt? Dat kan hier: check de druktemeter.

Wij hebben bij de Gemeente Waarland een omgevingsvergunning ingediend om aan de achterkant van het pand een tent neer te zetten die er voor langere tijd mag blijven staan. Op deze manier kunnen wij een deel van het fitnessapparatuur in de tent plaatsen en zo meer sporters tegelijkertijd ontvangen. Wij zullen je op de hoogte houden van de vorderingen.

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.