Gratis proefles

Heerlijk cruisen in mijn nieuwe Toyota C-HR

Al twee weken lang rijd ik in mijn nieuwe auto!

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door mijn sponsor Fitnessclub Nederland en Toyota Botman in West-Friesland met de grote verrassing dat zij mij een auto wilde sponsoren. Super enthousiast heb ik met Toyota Botman gebeld en mijn voorkeuren gegeven. Gelukkig hadden zij hetzelfde idee als ik en wilde we allebei de C-HR in een mooie witte uitvoering!

Op 15 juni mocht ik de auto voor het eerst zien tijdens een officieel momentje. Er was een fotograaf, video ploeg en het team van Fitnessclub Nederland was aanwezig. Ben je benieuwd hoe dit ging? Kijk dan hieronder het filmpje 😉.  Eindelijk mocht ik er met mijn nieuwe auto vandoor! Lekker het land door cruisen! Ik ben er superblij mee en wil zowel Toyota Botman West-Friesland en Fitnessclub Nederland erg bedanken voor deze super verrassing.

 

Het ijs weer op!

Ik ben ondertussen ook begonnen met het schaatsen op zomerijs. Echt heerlijk om weer even op de schaatsen te staan. Je merkt wel, zoals ik ook in de andere blogs heb aangegeven, dat andere trainingen zoals fietsen nu een stuk minder gaan. Schaatsen is een statische uitvoering. Je voelt constant druk op je benen.

Naast het schaatsen vond ik het ook leuk om weer even wat collega schaatsers van mijn eigen en andere teams weer te zien. Je kijkt toch even naar elkaar wie wat aan het testen is en hoe hij of zij het nu in de ploeg doet.

 

Mijn verjaardag

21 juni was mijn verjaardag. En niet alleen die van mij, maar ook die van mijn vriend! We zijn tegelijk jarig, wat eigenlijk heel handig is. We kunnen het altijd gezellig samen vieren! We hebben het thuis met de familie en vrienden gevierd tijdens een barbecue. Zoals sommigen van jullie weten, is Dirkjan timmerman. Vlak voor onze verjaardag had hij de veranda af. Daardoor konden wij onze verjaardag lekker op de veranda vieren.

Verder ben ik druk met trainen en ga ik aanstaande zaterdag het NK wielrennen rijden! Aan de ene kant vind ik het jammer dat dit samenvalt met het schaatsen omdat ik nu weer anders train. Maar ik weet mijn doel en dat is en blijft schaatsen! 

Zie ik je over twee weken weer?

Liefs Irene

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

Nieuwste blog

Wij gaan trouwen

Irene Schouten

Al 2 weken leef ik in een soort bubbel. Aangezien het een van mijn dromen is om te trouwen met Dirkjan, heeft hij mij 2 weken geleden ten huwelijk gevraagd. De laatste maanden zei hij al wel eens, ik zou ook wel graag willen trouwen. Dus ik dacht bij elke speciale gelegenheid: ‘Nu gaat hij het vragen!’ En toch gebeurde het heel onverwacht. Daarvoor had hij ook nog eens netjes gevraagd aan mijn vader of hij met mij mocht trouwen.

Lees verder