Volg een gratis proefles

Maak gratis kennis met Yoga!

Van 12 tot en met 19 mei willen we iedereen de gelegenheid bieden om gratis kennis te laten maken met de yogalessen van YogaWays die we in de club aanbieden. 

De yogalessen bij Fitnessclub Monnickendam worden gegeven door YogaWays. De Yogalessen zijn speels, uitdagend en intensief. Terwijl het lichaam door de houdingen wint aan kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen wordt de geest uitgedaagd te observeren en te focussen. Zo ontstaat er steeds meer bewustzijn over de samenwerking tussen lichaam en geest wat een groot positief effect heeft op het gevoel van rust, veerkracht en het 'lekker in je vel' zitten.

De focus in de lessen van YogaWays ligt op de fysieke beoefening van yoga met in alle lessen een 'flow' element. Flow betekent het werken in series van houdingen die vloeiend in elkaar over gaan. De lessen duren vijf kwartier en in iedere les is er aandacht voor de ademhaling en mindset. Elke les eindigt met een ontspanning (savasana).

Voor alle niveaus en alle leeftijden is plek in de lessen. Soepelheid is geen vereiste om met yoga te beginnen, het is een mooi bijeffect van het beoefenen van yoga.

Wanneer de lessen worden aangeboden kun je in het lesrooster vinden. Doe in de week van 12 tot en met 19 mei gratis mee met één van deze lessen. Je bent van harte welkom.