Black Friday Actie

Krijg een JBL speaker cadeau

Word lid op 25 november
en profiteer van de actie!

 

Lees verder

Met deze tips lukt het jou écht om 2 liter water per dag te drinken!

Begin de dag met een glas water

Je lichaam heeft urenlang geen vocht binnen gekregen. Sterker nog, er is alleen maar vocht uit je lichaam ontnomen. Een glas water drinken op een lege maag geeft een kickstart voor een efficiëntere spijsvertering. Daarnaast zul je de dag beginnen met meer energie, je wordt dus dubbel zo wakker, en je komt eerder aan de 2 liter.

 

Spice up your water

Vind je het nou echt geen zak aan om water te drinken? Spice it up. Verfris het drankje met limoen, citroen, komkommer of munt. Wil je een zoetere variant? Dat kan ook! Voeg er roodfruit aan toe, dit kan je bevroren kopen bij een supermarkt en is een stuk goedkoper dan vers fruit. Ziet er nog Instagramproof uit ook!

 

Koop een mooie drinkfles, fijn milieubewust en puur drinken

Het klinkt misschien gek, maar een mooie drinkfles kopen zou jou kunnen helpen met water drinken. Eentje waar je blij van wordt, en hoe groter, hoe beter.
Tip: schaf een fles van een halve liter aan! Vul die 4x op een dag en jij hebt je dagelijkse goal behaald!

 

Het lijkt simpel, en dat is het ook

Als laatste, maar niet geheel onbelangrijk. Stel jezelf een doel! Als je het niet wilt, gaat het niet lukken. Het moet een gewoonte worden. Al dwing je jezelf een week of zelfs maand om 2 liter water per dag te drinken, kan je niet meer zonder. Je lichaam vraagt ernaar en je zult het zelfs lekker gaan vinden.

Deze blog sluiten we af met een leuke quote: “Don’t forget to drink water and get some sun. You’re basically a houseplant with more complicated emotions.”

Laat het lenteweer maar beginnen.

Nieuwste blog

Voor de 8e keer op hoogtestage in Livigno

Irene Schouten

Zoals sommige van jullie weten, zit ik dit moment weer in Italië. Sinds ik onder leiding van Jillert Anema schaats gaan wij elk jaar in augustus richting Livigno. In 2017 ben ik er zelfs 2 keer geweest. Livigno is een prachtig wintersportdorp op ruim 1800 meter hoogte. Dit wordt alweer mijn 7e jaar bij Jillert en de 8e keer Livigno. Ondertussen ken ik elk steentje in de bergen om mij heen. Wij gaan hier naar toe om te trainen op hoogte; ook wel een hoogtestage genoemd.

Lees verder