Volg een gratis proefles

Op naar een sportief 2022

2021 was voor ons een bijzonder jaar waarin we veel moesten schakelen en helaas niet altijd open konden voor jullie. Toch hebben wij in 2021 jullie fit weten te houden door, tijdens de periode dat we dicht waren, veel online lessen aan te bieden. Samen met het team hebben we hard gewerkt zodat jullie een gezonde en sportieve leefstijl konden behouden.

Het jaar 2021 gingen we met een lockdown in en onze deuren van de sportscholen zijn tot mei gesloten geweest. Het waren lastige maanden waarin het een uitdaging was om er voor onze leden te zijn. Gelukkig mochten de deuren vanaf 19 mei weer open. Ons doel is dat iedereen kan sporten en de mogelijkheid heeft om toe te werken naar een gezond, sportief en fit leven. Helaas zijn er deze laatste dagen van het jaar ook weer maatregelen en mogen we binnen tijdelijk niet sporten.


LIVE LESSEN

We pakten begin 2021 de online live lessen weer op, die onze leden konden volgen via het Facebook-kanaal van Fitnessclub Nederland. Niet alleen de live lessen maar ook virtuele lessen en thuis workouts. Wij zijn blij dat we jou op deze manier toch nog leuke lessen kunnen aanbieden. Zo kun je thuis aan de slag om fit te blijven!

 

BEDANKT EN WE ZIEN JE GRAAG WEER IN ONZE CLUB

Wij willen onze leden en ons team bedanken voor alle steun en voor het uitdagende maar ook mooie jaar. Samen staan we sterk!

We kijken uit naar een sportief en gezond 2022. Een jaar waarin de clubs hopelijk snel weer haar deuren mogen openen en waarin ons team voor je klaar staat om je te begeleiden in het behalen van jouw sportdoelen. 

Het belang van sporten voor de gezondheid, vitaliteit en mentale weerbaarheid is groot en daarom hopen wij dat er voor onze branche meer ruimte komt, zodat wij er voor jou kunnen zijn. Tot die tijd zien wij je graag bij onze online lessen. Hopelijk mogen we je vanaf 15 januari weer ontvangen binnen in onze club.

Op naar 2022, een jaar waarin we allemaal gezond en veilig kunnen sporten!