Volg een gratis proefles

Reserveren voor de fitness vanaf donderdag 27 augustus 18:00 uur

Vanaf vandaag (donderdag 27 augustus) 18:00 uur gaan wij het reserveren voor de fitness weer verplichten.

Veel van onze leden hebben inmiddels hun weg naar de fitnessclub weer teruggevonden. Hier zijn wij erg blij mee, want een sportieve levensstijl draagt bij aan een goede weerstand; iets wat is in deze tijd van groot belang is. Echter merken wij dat de drukte in onze fitnessclub tot gevolg heeft dat de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving niet altijd meer nageleefd kunnen worden.

Om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om actie te ondernemen. Vanaf vandaag (donderdag 27 augustus) 18:00 uur gaan wij het reserveren voor de fitness weer verplichten. Reserveren voor een groepsles was al langer verplicht. Reserveren kan eenvoudig via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Om iedereen een kans te geven kun je slechts twee keer vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Wij hebben de huidige situatie voorgelegd aan Gemeente Waarland en zijn in overleg om aan de achterkant van het pand een tent neer te zetten die er voor langere tijd mag blijven staan. Op deze manier kunnen wij een deel van het fitnessapparatuur in de tent plaatsen en zo meer sporters tegelijkertijd ontvangen. Wij zullen je op de hoogte houden van de vorderingen.

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.