Volg een gratis proefles

Update impact COVID-19

Enkele weken geleden stelden wij jullie op de hoogte van de maatregelen die wij namen met betrekking tot het coronavirus. Middels dit nieuwsbericht geven wij je een nieuwe update.

Het zal je niet zijn ontgaan: fitnessclubs zullen gesloten blijven t/m 19 mei. Tijdens de persconferentie van vorige week werd Nederland op de hoogte gebracht van enkele maatregelen die versoepeld konden worden. Wat hadden wij gehoopt op groen licht voor onze fitnessclub, maar helaas mogen wij onze deuren voorlopig nog niet openen.

Wij vinden dit ontzettend jammer, maar begrijpen dat deze maatregelen niet voor niets zijn. Wij blijven doorgaan met het plaatsen van nieuwe online lessen op onze sociale mediakanalen en in de app, zoals wij de afgelopen weken ook hebben gedaan:

Live lessen op Facebook

Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij ook regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

In onze vorige brief informeerden wij je over onze acties met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden:

Wij begrijpen dat de huidige realiteit de toekomst onzeker maakt maar zijn, net als vele andere bedrijven, afhankelijk van onze leden. Want mede dankzij jou als trouw lid van onze fitnessclub, kunnen wij bestaan. Wanneer al onze leden hun abonnement geheel of tijdelijk stoppen, zal het voor ons niet meer mogelijk zijn om te blijven bestaan. Het stopzetten van jouw abonnement lijkt misschien een logische actie; wij zijn immers niet open en je kunt dus niet komen sporten. Maar achter de schermen draaien vele activiteiten en vaste lasten gewoon door. Ondanks dat wij gesloten zijn, zijn wij keihard aan het werk. Daarnaast hebben wij besloten om de zzp’ers waarmee wij werken ook gewoon door te betalen. Wij hopen erg op jullie steun en solidariteit in deze moeilijke en onzekere tijd.

Door middel van een reductie op het abonnement van 50%, welke geldt gedurende de hele maand mei, hopen wij dat jullie ons blijven ondersteunen. Daarnaast ontvang je als trouw lid in de maanden waarin wij gesloten zijn 100 fitpoints t.w.v. € 10 per maand. Met deze fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland app.

Voor de leden die een tijdelijke stop hebben ingediend vragen wij een solidariteitsbijdrage van € 10 per maand dat wij gesloten zijn.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Vandaar dat wij je alvast willen informeren over enkele maatregelen die wij nemen wanneer wij wel weer open mogen. De nieuwe 1,5 meter-samenleving laat het namelijk niet toe om door te gaan op de manier die jullie van voor de coronacrisis gewend zijn.

Zo zal iedereen die wil komen sporten straks van tevoren moeten reserveren. Dit om jou als sporter te beschermen tegen een te groot aantal mensen binnen onze beschikbare ruimte. Via de website en in onze app kun je reserveren voor een bepaalde tijd en duur. Bereid je hier alvast op voor en zorg dat je de app op je telefoon hebt staan en kunt inloggen. Ondanks dat wij slechts een beperkt aantal sporters tegelijk binnen mogen laten, maken onze ruime openingstijden het voor iedereen mogelijk om te kunnen sporten.

De indeling van bepaalde ruimtes zal anders zijn dan je gewend bent. Zo kun je in de eerste fase na opening nog geen gebruik maken van de kleedkamers. Om te kunnen voldoen aan de eisen van de 1,5 meter-samenleving hebben wij looproutes gemaakt en bepaalde sporttoestellen afgezet. Dit alles doen wij om jullie gezondheid te kunnen waarborgen. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Vooralsnog gaan we ervan uit dat we 20 mei weer open mogen. Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te kunnen ontvangen.

We missen je.