Volg een gratis proefles

Update impact COVID-19 Fitnessclub Monnickendam

Het zal je niet zijn ontgaan: sinds 16 maart jl. hebben alle fitnessondernemers - met pijn in hun hart - de deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april (let op deze datum is nu gewijzigd naar 29 april). Dat geldt ook voor ons. Wij hebben alle begrip voor deze maatregel, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als Fitnessclub Monnickendam iedere dag voor inzetten: onze leden helpen om gezonder, fitter en vitaler te worden én te blijven.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jou daarin niet optimaal ondersteunen. En dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen fit te worden en te blijven. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch te kunnen helpen met het behalen van jouw sportieve doelen, bieden wij het volgende aan:

Live lessen op Facebook

Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Zo gaven wij deze week Zumba, Yoga en een Full Body work-out. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij ook regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor april. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept. Bij deze willen wij je dan ook informeren over onze acties:

Wij begrijpen dat de huidige realiteit de toekomst onzeker maakt maar zijn, net als vele andere bedrijven, afhankelijk van onze leden. Want mede dankzij jou als trouw lid van onze fitnessclub, kunnen wij bestaan. Wanneer al onze leden hun abonnement geheel of tijdelijk stoppen, zal het voor ons niet meer mogelijk zijn om te blijven bestaan. Het stopzetten van jouw abonnement lijkt misschien een logische actie; wij zijn immers niet open en je kunt dus niet komen sporten.

Maar achter de schermen draaien vele activiteiten gewoon door. Zo slaan collega’s de handen ineen om de fitnessclub zo goed als mogelijk op te knappen. Er wordt geschilderd, onderhoud verricht en alle ruimtes en apparatuur worden extra goed schoongemaakt. Dagelijks staan sportinstructeurs hun groepsles te draaien, zonder aanwezige leden, maar mét een grote camera die alles vastlegt om jullie te kunnen voorzien van online work-outs. Daarnaast werken wij ook veel met zzp’ers en hebben wij ervoor gekozen om hen ook gewoon door te betalen. Kortom, ondanks dat wij onze deuren hebben moeten sluiten, zijn wij keihard aan het werk. Wij hopen erg op jullie steun en solidariteit in deze moeilijke en onzekere tijd.

Door middel van een reductie op het abonnement van 50%, welke geldt gedurende de tijd dat wij gesloten zijn, hopen wij dat jullie ons blijven ondersteunen. Daarnaast ontvang je als trouw lid in de maanden waarin wij gesloten zijn 100 fitpoints t.w.v. € 10 per maand. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App.

Voor de leden die een tijdelijke stop hebben ingediend vragen wij een solidariteitsbijdrage van € 10 per maand dat wij gesloten zijn.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Vooralsnog mogen wij 7 april weer open (let op deze datum is nu gewijzigd naar 29 april). Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.

We missen je.

Met vriendelijke groet,

Team Fitnessclub Monnickendam