Yoga door YogaWays

De yogalessen bij Fitnessclub Monnickendam worden gegeven door YogaWays. De yogalessen zijn speels, uitdagend en intensief. Terwijl het lichaam door de houdingen wint aan kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen wordt de geest uitgedaagd te observeren en te focussen. Zo ontstaat er steeds meer bewustzijn over de samenwerking tussen lichaam en geest wat een groot positief effect heeft op het gevoel van rust, veerkracht en het 'lekker in je vel' zitten.

De focus in de lessen van YogaWays ligt op de fysieke beoefening van yoga met in alle lessen een 'flow' element. Flow betekent het werken in series van houdingen die vloeiend in elkaar over gaan. De lessen duren vijf kwartier en in iedere les is er aandacht voor de ademhaling en mindset. Elke les eindigt met een ontspanning (savasana).

Voor alle niveaus en alle leeftijden is plek in de lessen. Soepelheid is geen vereiste om met yoga te beginnen, het is een mooi bijeffect van het beoefenen van yoga.

Alle docenten die lesgeven bij YogaWays hebben zelf vele jaren van ervaring met het zelf beoefenen van yoga. Ze zijn uitgebreid opgeleid en zijn zeer ervaren in het op een functionele en anatomische wijze naar het lichaam kijken. Daardoor worden de houdingen niet slechts als een vorm overgedragen maar wordt er gefocust op de functie van de houding en op welke wijze een houding kan worden aangepast op elk individuele lichaam. Meer informatie zie www.yogaways.nl

 

 

Bekijk het lesrooster voor alle yogalessen.

Doe een keer mee, een proefles is altijd gratis!

Black Friday Actie

Krijg een JBL speaker cadeau

Word lid op 25 november
en profiteer van de actie!

 

Lees verder

Gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn