NovaDerm Huidkliniek

NovaDerm is een paramedische praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie, maar biedt ook cosmetische behandelingen aan.

De praktijk is gevestigd in het gebouw van Fitness- en Wellnessclub Orange.

In dit gebouw werken verschillende disciplines samen, waaronder een fysiotherapie praktijk, natuurgeneeskundig therapeut en een diëtiste.

Bij NovaDerm Huidkliniek kun je terecht voor alles wat met je huid te maken heeft.
Maaike Ververs - de Vries is eigenaar van NovaDerm Huidkliniek en werkt met veel passie en plezier, al bijna 20 jaar in deze praktijk als huidtherapeute en oedeemtherapeute.

Samen met Alexandra Middleton (schoonheisspecialiste) en Linda van der Zwan (huidtherapeute en oedeemtherapeute) vormen wij het team van NovaDerm Huidkliniek
Wij staan voor je klaar om de juiste zorg te bieden voor jouw huid, in de breedste zin van het woord. Heb je klachten aan je huid of wil je weten welke producten het beste zijn voor jou? Neem dan contact met ons op voor advies. Je krijgt dan een huidscan en wij vertellen je wat jouw huid nodig heeft en waar je aan kan werken.

Ook voor mechanische bindweefselmassage ben je bij ons aan het juiste adres. De oplossing tegen cellulite, vetophopingen huidverslapping en huidverstrakking. Maar ook voor behandeling van verkleefde littekens of huidverbetering in je gezicht is bindweefelmassage een top behandeling. Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je bij je sauna bezoek een gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage boeken? Bekijk dan hier de behandelingen.
Dat kan. Klik op direct reserveren en boek je behandeling of massage zelf in.

Heb je nog vragen? Bel naar 0172533916. Of neem contact op via whatsapp: 0628131522

 Wil je een behandeling reserveren? Klik dan hier.