Volg een gratis proefles

Corona-update: gesloten tot 2 maart

Helaas is de lockdown opnieuw verlengd. Het spijt ons je opnieuw te moeten melden dat de deuren van onze fitness en sauna de komende weken helaas gesloten blijven. We hopen dat we op 2 maart onze deuren weer mogen openen.

Omdat sporten gezond is en weerstand verhogend werkt zouden wij graag zo snel mogelijk weer open gaan, maar helaas laten de maatregelen dit nog niet toe. Wel proberen wij jullie op alternatieve manieren te blijven ondersteunen met het behouden van een sportieve en gezonde levensstijl.

Nieuw: thuis work-outs

Vanaf deze week gaan wij thuis work-outs introduceren. Voor deze nieuwe work-outs gebruiken we materialen die iedereen in huis heeft. De eerste thuis work-outs vind je vandaag al in de Dewi app. De komende weken zetten wij iedere woensdag drie nieuwe video’s online, ingedeeld in drie niveaus; basis, getraind en gevorderd. Met deze video’s kun jij thuis trainen op jouw eigen niveau. Een work-out duurt 25-30 minuten per keer. Naast de thuis work-outs kun je ook aan de slag met de volgende trainingsopties:

Live lessen op Facebook

In samenwerking met Fitnessclub Nederland bieden wij wekelijks diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Op het Facebookkanaal van Fitness- en Wellnessclub Orange vind je work-outs gegeven door de trainers van Orange. Via onze eigen sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Dewi app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de MyWellness app bieden wij regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Abonnementsgeld

Als onderneming krijgen wij een klein bedrag aan overheidssteun, maar zeker niet alles. Wij hopen daarom dat je ons ook wil blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen we half februari 50% van het abonnementsgeld incasseren.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze fitness- en wellnessclub zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.