Gratis proefles

Corona-update: Maatregelen verlengd tot 19 mei, ruimere openingstijden buitentrainingen

Tijdens de persconferentie van gisteren werd duidelijk dat we nog steeds gesloten moeten blijven. De maatregelen zijn verlengd tot 19 mei. We hopen dat we binnenkort goed nieuws krijgen en jou weer mogen verwelkomen in onze fitness- en wellnessclub.

Gelukkig wordt het steeds mooier weer en zijn we buiten volop aan de slag. Dankzij de buitentrainingen kun jij lekker buiten in de frisse lucht onder begeleiding van onze fitnesscoaches sporten. Ook blijven we thuis work-outs en diverse livelessen aanbieden. Zodat jij fit kunt blijven in deze tijd! 

Ruimere openingstijden buitentrainingen

We bieden meerdere lessen aan, onder andere doordat de avondklok met een uur wordt verlengd. We mogen in meerdere groepjes van 4 buitensporten. Daar valt de fitnesscoach niet onder. De onderlinge afstand binnen een groepje moet minimaal 1,5 meter zijn en de afstand tussen verschillende groepjes moet minimaal 3 meter zijn. Het is daarom belangrijk dat de groepjes de gehele training hetzelfde blijven.

Uiteraard houden we dit goed in de gaten. Er is gelukkig voldoende ruimte en frisse lucht om veilig buitentrainingen te kunnen volgen. Onze fitnesscoaches zorgen voor leuke lessen en voldoende middelen om een goede training te kunnen volgen.

Twijfel jij of de buitentrainingen iets voor jou zijn? Je mag altijd bellen of een keer langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Thuis sporten dankzij onze digitale lessen

Naast de diverse buitentrainingen blijven we verschillende leuke digitale lessen aanbieden. Je vindt de thuis work-outs in de Dewi app. Iedere woensdag komen er 3 nieuwe work-outs van verschillende niveaus online. Daarnaast vind je in de Dewi app virtuele groepslessen en individuele work-outs. Dit gevarieerde aanbod vullen we regelmatig aan.

Je kunt ook thuis aan de bak met de live lessen die we wekelijks aanbieden via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Op onze social mediakanalen kun je het actuele lesrooster vinden.

Abonnementsgeld

Wij willen je bedanken voor jouw steun van de afgelopen tijd en hopen dat je ons wilt blijven steunen. We bieden diverse mogelijkheden aan om toch lekker te kunnen bewegen en zullen dit blijven doen. Half april incasseren we geen 100% maar 50% van het abonnementsgeld.

We hopen je te zien bij onze buitentrainingen en/of dat je plezier haalt uit de online lessen. Bewegen is gezond en bovendien goed voor de weerstand. Bij ons staan jouw gezondheid en sportplezier bovenaan!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. We staan voor je klaar met de buitentrainingen en online lessen. Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen in onze fitness- en wellnessclub.

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder