Volg een gratis proefles

De fitness mag weer open!

En dan worden eindelijk de woorden gezegd waar je al zo ontzettend lang naar uitkijkt: we mogen weer! De deuren van de fitness kunnen open en we mogen jullie weer laten sporten in de vertrouwde omgeving. Het team staat voor jullie klaar en kan niet wachten om jullie te helpen met het bereiken van de sportdoelen.

Het geduld is behoorlijk op de proef gesteld. Iedereen binnen het team heeft flink zijn of haar grenzen verlegd. Zo sta je voor een groepslessenzaal zonder energie van de deelnemers, maar alleen met een camera die op je gericht staat. En de spullen die iedere keer weer van binnen naar buiten en vervolgens weer naar binnen getild moeten worden. Petje af hoe het team hiermee is omgegaan!

Natuurlijk zijn we jou als lid ontzettend dankbaar. Het heeft ons goed gedaan om te zien dat we op de club een community hebben opgebouwd met jou als trouw lid. Dankjewel voor jouw steun. We hebben dan ook als bedankje een presentje voor je op de club klaar liggen.

Kom sporten in de fitness
We mogen maximaal 30 mensen in de fitness ontvangen. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Jouw registratie bij het poortje is voldoende. Daarnaast hoef je vooraf geen negatieve coronatest te tonen. Leden boven de 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden en mogen maximaal in groepjes van 2 sporten. Deze groepjes mogen niet met elkaar mengen. De kleedkamers en douches zijn nog dicht, je kunt wel gebruik maken van het toilet. Heb je klachten zoals verkoudheid of koorts? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar de fitness te komen.

Groepslessen en functionele lessen buiten
Groepslessen binnen zijn nog niet mogelijk, maar gelukkig worden de mogelijkheden buiten uitgebreid. We mogen vanaf 19 mei aan maximaal 30 personen groepslessen geven. Het is hierbij belangrijk dat er onderling wel 1,5 meter afstand wordt gehouden. Naast de groepslessen worden functionele trainingen ook in de buitenlucht gegeven. Je kunt jouw plek reserveren in de app.

Wellness helaas nog gesloten
We kunnen ons voorstellen dat je ook weer zin hebt om gebruik te maken van onze wellness. Helaas moeten de sauna, zonnebanken en het zwembad voorlopig nog gesloten blijven. We hopen ook voor deze faciliteiten snel groen licht te krijgen, zodat we jou de nodige ontspanning kunnen bieden!

Nieuw: de fitheidstest
Nieuw bij Fitness- en Wellnessclub Orange is de fitheidstest. Weet jij hoe fit je bent? Zeker nadat je een tijdje stil hebt gezeten of minder hebt gesport en weer gaat beginnen met trainen is het verstandig om jouw fitheid te laten meten. Zo voorkom je dat je te snel opbouwt, blessures oploopt of dat jouw lichaam zich niet voldoende inspant, waardoor je conditioneel niet vooruit gaat. Wij vinden het belangrijk dat jij als sporter van onze fitness- wellnessclub het maximale uit jouw trainingen haalt zonder dat je jouw lichaam overbelast. Daarom bieden wij een gratis fitheidstest aan. Je kunt je hiervoor aanmelden bij een van de fitnesscoaches.  

Thuis fit blijven
Ga je liever nog even thuis aan de gang? Ook dat is uiteraard nog steeds mogelijk. We bieden diverse leuke digitale lessen aan. In de app vind je verschillende thuis work-outs, virtuele groepslessen en individuele work-outs die je op jouw eigen moment kunt bekijken en volgen. Daarnaast geven we live lessen via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Op onze social mediakanalen kun je het actuele lesrooster vinden.

Abonnementsgeld
We zijn erg blij met jou als trouw lid. We danken je voor jouw steun en hopen dat je weer veel energie haalt uit het fitnessen en de groepslessen die we buiten geven. Half mei incasseren we 50% van het abonnementsgeld, ook nu we op 19 mei open gaan.

We zetten een flinke stap in de goede richting en kijken er naar uit om jou weer te mogen ontvangen in de fitness of de buitenlessen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Tot snel!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Ton Schouten en Inge Schouten

Eigenaren Fitnessclub Nederland

 

Ook dank voor jouw steun namens team Fitness- en Wellnessclub Orange