Volg een gratis proefles

Het Fitnessclub Nederland Sportbord!

Dankzij het Sportbord van Fitnessclub Nederland kom je op een leuke manier in beweging! Speel dit spel samen met jouw sportvrienden en ga de uitdaging aan. Wie komt er als eerst bij de finish?

Wat heb je nodig?

Voor dit spel heb je een printer nodig om het bordspel uit te kunnen printen. Verder is plakband en een schaar handig.
Om de oefeningen van dit spel goed te kunnen doen is het handig om een matje te hebben. Er zitten ook oefeningen bij waarbij je een stopwatch nodig hebt. Zorg ervoor dat je dit ook bij de hand hebt. Voor de rest heb je alleen nog twee dobbelstenen nodig.

Voorbereiding:

Voordat je begint moet je het bestand met het bordspel uitprinten op 2 A4tjes. Je kunt de pionnen in de vorm van kettle bells uitknippen en tot pionnen vouwen. Knip ook de opdrachten uit en houdt deze bij het spel.  

Als je alles bij de hand hebt en de pionnetjes in elkaar hebt gezet kun je beginnen met het Fitnessclub Nederland Sportbord!

Spelverloop:

Wie het hoogste gooit mag beginnen met het spel!

Gooi de dobbelsteen en zet jouw pion het geworpen aantal vooruit. Voor ieder vak is een opdracht. Voer eerst de opdracht uit, voordat je weer gooit. Je hoeft niet te wachten op je eventuele tegenstander.

Het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk op vakje 63 te komen! Houd jij dit bordspel vol? Veel speel- en sportplezier!

Download het Fitnessclub Nederland Sportbord hier