Gratis proefles

Info 10-badenkaart

Per 1 januari 2021 worden we een club voor leden. De verkoop van een los sauna entree en de 10-badenkaart stopt.

Per 1 januari 2021 worden we een club voor leden. De verkoop van een los sauna entree en de 10-badenkaart stopt. Ben je in het bezit van een 10 badenkaart, dan heb je tot 1 januari 2021 de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken. Wil je gebruik blijven maken van onze wellnessfaciliteiten? Dat kan! Je kunt een fitness- en wellnessabonnement bij ons afsluiten vanaf € 42,50 per maand. Met dit abonnement ben je zowel in de fitness als in de sauna onbeperkt welkom.

Heb je nog een tegoed op je 10-badenkaart na 1 januari 2021? Dan brengen wij het tegoed van je badenkaart(en) in mindering op je abonnementskosten. Je bent niet verplicht om een 6-maanden abonnement bij ons af te nemen. De waarde van je badenkaart wordt omgezet in een abonnement; de duur van het abonnement komt overeen met het tegoed van je badenkaart(en). Na afloop van dit abonnement kun je een fitness- en wellnessabonnement bij ons afsluiten vanaf € 42,50 per maand wanneer je gebruik wil blijven maken van onze wellnessfaciliteiten.

Je kunt het tegoed ook in mindering laten brengen op het abonnementsgeld van kennis, vriend of familielid. Wil je jouw badenkaart(en) omwisselen voor een abonnement? De receptie (aanwezig op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) kan je hier verder mee helpen.

Vanaf 1 oktober brengen wij enkele wijzigingen aan in het weekschema van de sauna. Het nieuwe schema is als volgt:

Saunaprogramma:

Maandag

Damesdag, gehele sauna + horeca geopend (voor leden en daggasten*)

Dinsdag & woensdag

Saunaplein 1 geopend (alleen voor leden) + horeca geopend (10:00 – 12:00 uur)

Donderdag t/m zondag

Gehele sauna + horeca geopend (voor leden en daggasten*)

 *Daggasten zijn welkom tot 1 januari 2021

 

 

 

*Niet-leden zijn welkom tot 1 januari 2021

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder