Volg een gratis proefles

Nieuw bij Fitnessclub Orange: Fitpoints!

Kies je gratis cadeau uit onze webshop.
Hoe vaker je komt sporten hoe meer punten je verdient!

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Dewi Online App.

HOE KOM IK AAN DEZE FITPOINTS?
• Bij de start krijgt ieder lid van ons 35 fitpoints.
• Vervolgens krijg je iedere maand dat je lid bent, 5 fitpoints.
• Iedere keer wanneer je komt sporten of naar de wellness gaat, ontvang je er 1 fitpoint bij. Dus bij een bezoek van 3 keer per week aan onze club, ontvang je 3 fitpoints per week.
• Breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je ook 50 fitpoints.
• Wanneer je jarig bent krijg je 25 fitpoints van ons!

WAT KAN IK MET DE FITPOINTS?
Indien je de Dewi Online App nog niet hebt gedownload, doe dit dan in de App Store of in de Google Play Store. De naam van de app is: Dewi Online. Heb je de app al wel, zorg er dan voor dat je de meest recente versie hebt. Mocht dit niet zo zijn kun je deze update in de App Store of Play Store. Heb je nog geen inloggegevens, dan kun je deze via ‘Wachtwoord vergeten’ in de app aanvragen met het bij ons bekende mailadres. Wanneer je bent ingelogd kun je rechts onder naar Meer -> Webshop. Hier kun je zien hoeveel punten je hebt verzameld en nog leuker… wat je er mee kunt doen! De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in de Deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten of naar de wellness en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!