Volg een gratis proefles

Oktober is wellnessmaand bij Orange

Oktober is wellnessmaand en daarom trakteren wij. Wil jij een heerlijk ontspannen verwenpakket van Rituals winnen? Houd dan onze socials in de gaten. Binnenkort komt er een leuke winactie online.

Na inspanning komt ontspanning! Daarom hebben bijna al onze clubs ook diverse wellnessfaciliteiten, maar bij Fitness- en Wellnessclub Orange kun je helemaal naar hartenlust relaxen. Ons saunacentrum beschikt over 9 verschillende sauna's, diverse baden, twee zonnebanken, een restaurant, dakterras en rustruimte. Daarnaast zijn er regelmatig opgietrituelen.

 

sauna

De ultieme beloning na een pittige workout is toch wel de sauna! Fitness- en Wellnessclub Orange beschikt over 9 verschillende sauna’s, waaronder Finse en infrarood sauna’s, een kleuren sauna en een zoutsteen sauna.

De sauna heeft veel voordelen. Zo zorgt de hitte van de sauna ervoor dat jouw bloedvaten verwijden en de poriën open komen te staan. Hierdoor worden gif- en afvalstoffen sneller uit jouw lichaam verwijderd. Dit resulteert in een schone, frisse huid. Daarnaast zorgt de sauna tijdelijk voor een betere doorbloeding. Wel is dit proces van korte duur, waardoor het helaas weinig invloed heeft op eventuele spierpijn. Naast de lichamelijke voordelen heeft de sauna ook invloed op jouw mentale welzijn. Ideaal dus als je last hebt van een winterdipje.

 

baden

Na het Turks stoombad en tussen de saunarondes door is het heel belangrijk om goed af te koelen. Dit kan natuurlijk onder een koude douche of met de stortemmer, maar je kunt ook een duik nemen in ons koele dompelbad. Verder kan je heerlijk bubbelen in de whirlpool waar met mooi weer het dak open kan. Zo kun je daar van de frisse lucht en de eventuele zonnestralen genieten. Natuurlijk is er ook een zwembad aanwezig waar je zelfs een klein baantje kan trekken.

 

zonnebank

Na jouw workout of gewoon om even op te warmen en een kleurtje op te doen. De zonnebank is favoriet bij velen en vrijwel elke club beschikt over een of meerdere zonnebanken. Fitness- en Wellnessclub Orange heeft twee zonnebanken. Uiteraard worden de zonnebanken goed onderhouden en de lampen regelmatig vervangen. Zon je met mate dan kan dit bij Fitnessclub Nederland veilig en verantwoord! Bij de zonnebanken hangen veiligheidsvoorschriften en een advies bij jouw huidtype. Kom jij een lekker zomers tintje opdoen?

 

Wellness voor thuis

Na je workout thuis lekker ontspannen? Dat wordt nog leuker als je een van onze Rituals pakketten wint. We verloten er een bij elke club. Mee doen kan via Facebook of Instagram, dus houd onze kanalen goed in de gaten en wie weet ben jij straks de winnaar.